Breaking News

Majoretă declarată NEVINOVATĂ chiar dacă după ce a născut și-a îngropat bebelușul în grădina casei părintești

Tânăra a fost găsit nevinovată de uciderea fiicei sale nou-născute pe care a îngropat-o în grădina din spatele casei după naștere

Majoreta care și-a îngropat copilul va scăpa de închisoare Majoreta care și-a îngropat copilul va scăpa de închisoare - Foto: Daily Mirror
Distribuie:

Brooke Skylar Richardson, în vârstă de 20 de ani, este o fostă majoretă declarată nevinovată după ce a născut o fetiță pe care a îngropat-o în grădina din spatele casei după naștere, informează Daily Mirror.

Tânăra a născut copilul în toaleta casei sale din Ohio, SUA, pe data de 7 mai 2017. Un juriu a absolvit-o pe fosta majoretă de crimă, dar a condamnat-o pentru o acuzație mai puțin gravă, aceea de profanare de cadavru. Putea fi condamnată la închisoare pe viață pentru acuzațiile inițiale. Juriul a fost format din șapte femei și cinci bărbați. Cei doisprezece jurați au ajuns joi la un verdict în mai puțin de cinci ore, potrivit postului de știri WCPO.

VERDICTUL

Acuzata a izbucnit în plâns în instanță la citirea verdictului de către juratul șef. Procurorul districtului Hamilton, Joe Deters, a declarat că există o „prezumție împotriva încarcerării”. De aceea în momentul în care va fi pronunțată condamnarea este puțin probabil ca tânăra să fie închisă.

Nimeni dintre apropiați nu știa că este însărcinată și nu a dezvăluit nimănui că bebelușul ei a murit. Tânăra a absolvit liceul două săptămâni mai târziu. A mărturisit în lacrimi două luni mai târziu totul unui medic ginecolog. Procurorii cred că fetița s-a născut în viață și că Skylar a ucis-o pentru ca să nu-i afecteze ”viața ei perfectă”.

Tatăl a declarat autorităților că „nu voia cu adevărat să aibă” copilul, dar „nu a vrut niciodată să-i facă rău”. Avocatul majoretei a spus că bebelușul era palid când l-a născut pe podeaua băii. În plus cordonul ombilical nu era atașat, copilul nu respira și tânăra a intrat în panică și a îngropat fetița la scurt timp după aceea.

Declarații din timpul procesului

În prima zi a procesului a depus mărturie și Trey Johnson, în vârstă de 21 de ani. El a susținut că este tatăl biologic al copilului și că au făcut sex neprotejat de două ori în luna august a anului 2016. Tânărul presupune că probabil atunci a rămas însărcinată, dar a mărturisit că nu i s-a spus niciodată nimic despre copil.

Procurorii spun că în timp ce familia ei dormea, ea a născut în liniște și a distrus toate probele nașterii îngropând fetița în curte. Singurul care știa despre copil era medicul său ginecolog. Dr. Casey Boyce, a spus că a întrebat-o despre sarcină când a revenit la cabinetul său în iulie 2017. Tânăra plângând i-a spus: „Am născut singură în casa mea și am îngropat-o în curtea din spatele curții”. A fost momentul în care doctorul a sfătuit-o să mărturisească tot și a chemat poliția.

Se pare că fosta majoretă a luat o hotărâre corectă și inspirată. Tânăra este posibil să nu facă nicio zi de închisoare chiar dacă sunt suspiciuni de omor.

Citește și:

Poate ești interesat

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline