Breaking News

La un pas să fie acuzat de PEDOFILIE după ce s-a cazat la hotel împreună cu fiica sa de 13 ani

Incident umilitor pentru un bărbat divorțat după ce aproape a fost arestat sub acuzația de pedofilie când s-a cazat la hotel împreună cu fiica sa

Jon Coupland si fiica Jessica Jon Coupland si fiica Jessica - Foto: Daily Mail
Distribuie:

Un tată divorţat din Marea Britanie a fost la un pas să fie arestat și acuzat de pedofilie după ce s-a cazat la un hotel împreună cu fiica sa, informează Daily Mail. Acesta a fost supus unui incident umilitor după ce angajaţii unui hotel au chemat poliţia şi protecţia copilului. Aceştia au crezut că fiica sa în vârstă de 13 ani ar fi de fapt iubita bărbatului.

Jon Coupland, de 58 de ani, din oraşul Spalding din Lincolnshire, călătorea în interes de serviciu. Acesta s-a cazat la un hotel din Nottinngham împreună cu fiica sa, Jessica, în vârstă de 13 ani. Fata i-a cerut să o ia cu el în călătorie pentru a vizita magazinele din acel oraş. Bărbatul a avut însă o surpriză extrem de neplăcută. La doar câteva minute după ce s-au cazat s-a trezit cu poliţia tăbărând peste ei în cameră.

Jon Coupland a obţinut custodia fetei încă de când avea trei luni. Acesta a câştigat dreptul la custodie după o luptă în instanţă cu mama fetei, care este din Thailanda şi care a imigrat ilegal în Anglia. Bărbatul a mai fost acuzat de pedofilie în trecut, pe când fetița avea doar 6 ani. Atunci o asistentă socială, pe nume Suzi Smith l-a acuzat de acest lucru. Acuzaţia s-a dovedit rapid  falsă, însă bărbatul a fost anchetat ore întregi la poliţie, iar acest lucru i-a lăsat amintiri extrem de neplăcute. Autorităţile şi-au recunoscut greşeala şi au oferit suma de 86.000 de lire sterline drept compensaţie pentru trauma suferită de bărbat.

Incidentul i-a trezit vechile amintiri

Acest nou incident i-a trezit din nou acele amintiri neplăcute. Bărbatul susţine că le-a explicat angajaţilor hotelului de la început că fata este fiica sa biologică. Aceştia l-au suspectat oricum de la început, deoarece fata este pe jumătate asiatică, în timp ce tatăl este caucazian.

Poliţia din Nottingham, care a ajuns la faţa locului, a confirmat că nu a fost comisă nicio infracţiune şi că fata era în siguranţă. Polițiștii au mai declarat că au intervenit atât de prompt deoarece iau foarte în serios astfel de apeluri.

Citește și:

 

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline