Breaking News

În sfârșit avem O FATĂ! După 15 ani și ZECE BĂIEȚI la rând, un cuplu are acum și o fetiță

Un cuplu din Marea Britanie este în culmea fericirii, după ce mama a născut o fetiță, ce a urmat după ZECE băieți la rând

După 15 ani și zece băieți într-o famile britanică s-a născut o fetiță După 15 ani și zece băieți într-o famile britanică s-a născut o fetiță - Sursa foto: Daily Mail
Distribuie:

După 15 ani de căsnicie și zece băieți la rând, o mamă a născut o fetiță când nimeni nu mai spera, informează Daily Mail. După primul copil avut la vârsta de 22 de ani, Alexis a continuat să aibă încă nouă bebeluși în următorii 15 ani, toți băieți.

Ea și soțul ei David au fost primul cuplu britanic cunoscut care a avut zece băieți la rând. Dar acum o minune s-a petrecut în familia Brett, după ce s-a născut o fetiță. Legănându-și fetița, mama pe nume Alexis, în vârstă de 39 de ani, a dat un interviu publicației ”The Mail”. Ea a spus: ”Suntem peste măsură de fericiți. Mă așteptam să aud că avem un alt băiat, dar când am aflat că este o fată, fața mea s-a luminat. Am fost șocată, dar și încântată. Acum este aici cu noi și sentimentul este fantastic”.

Pe fetiță au botezat-o Cameron, după actrița Cameron Diaz, care este actrița preferată a fraților ei. Ei au vârste cuprinse între doi și 17 ani. David, capul familiei are 44 de ani și este mecanic de locomotivă. Când nu este la muncă se dedică în totalitate vieții de familie. Alexis și David sunt împreună din anul 1998. Locuiesc într-o casă care are cinci dormitoare. Băieții împart toate camerele. Cuplul speră că, până când fiica lor va avea nevoie de o cameră, câțiva din frații mai mari vor avea propriile lor case. Deocamdată, Cameron va avea un pătuț în camera părinților ei.

O zi din viața familiei

Ca și la sosirea oricărui nou copil, rutina familiei Brett a fost aruncată temporar în haos. Fetița este hrănită la fiecare două ore. Dar, de obicei ziua lui Alexis începe la o oră după ce soțul ei merge la serviciu, adică la ora 4.30. Își savurează „liniștită” cafeaua și face un duș înainte de a se trezi primul copil. Rând pe rând îi pregătește pentru creșă sau școală și le dă de mâncare.

Cu atât de multe guri de hrănit, cele două frigidere ale familiei sun insuficiente. Tatăl face trei drumuri pe săptămână la supermarket pentru cumpărături. Factura săptămânală numai pentru mâncare este de aproximativ 300 de lire sterline. Include nouă cutii mari de cereale, 16 pâini, 50 de bidoane de lapte, șapte litri de suc de fructe și 100 de pachete de cipsuri. Factura mai include 30 de mere, 25 de banane, două kilograme de paste și două tuburi de pastă de dinți.

Uimitor este faptul că familia nu are o mașină de spălat vase. Mama spală toate vasele de mână. Au doar mașină de spălat care este încărcată de șapte ori pe zi. Cu așa activitate, atât mama cât și tatăl nu au timp să se plictisească și așa cum declară, sunt o familie fericită.

Poate ești interesat

Citește și:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline