Breaking News

Cursurile de ”STIMULARE” a ORGANELOR GENITALE, vor deveni obligatorii începând cu vârsta de șase ani, copiilor dintr-o țară occidentală

În Marea Britanie, copiii începând cu vârsta de șase ani, sunt învățați să-și „stimuleze” propriile organe genitale, la cursuri care vor deveni obligatorii în sute de școli primare

Nou program de educație sexuală în Marea Britanie În 240 de școli primare din Marea Britanie a fost introdus un nou program de educație sexuală - © Getty Images/iStockphoto
Distribuie:

Daily Mail a publicat un articol despre un program care va fi introdus în sute de școli din Marea Britanie, prin care cursurile de ”stimulare” a organelor genitale vor fi obligatorii. Programul controversat de predare a lecțiilor despre sex și relații numit ”All About Me” (Totul despre mine), „sexualizează” copiii mici, spun criticii.

Un cuplu a povestit cum a fost extrem de deranjat de acest program. Ei și-au retras fiii de la o școală unde este deja predat. Programul a fost implementat în 241 de școli primare de către Consiliul Comitatului Warwickshire și ar putea fi adoptat de alte autorități locale anul viitor. Programul este o revizuire a programului guvernamental privind ”relațiile și educația sexuală” în școli (Relationship and Sex Education – RSE).

Susținătorii familiei și grupurile religioase au avertizat că ghidurile vagi emise de Departamentul pentru Educație sunt considerate improprii. Mulți părinți sunt împotriva acestor materiale sexuale predate copiilor mici. Chiar și politicienii care au susținut legislația RSE și-au exprimat îngrijorarea. Deputatul conservator David Davies a spus: „Eu și mulți alți părinți suntem furioși în privința materialelor despre sex complet nepotrivite predate copiilor cu vârsta de șase ani. Aceste materiale depășesc mult îndrumările pe care Guvernul le-a propus și sexualizează efectiv copiii foarte mici”.

Documentele obținute de publicația ”The Mail” duminică, detaliază modul în care sunt predate aceste cursuri copiilor. Ele implică elevi cu vârste cuprinse între șase și zece ani. Profesorii le predau acestora „reguli despre cum să te atingi singur”. O explicație a „regulilor privind auto-stimularea” apare în planul de lecție al copiilor de șase și șapte ani.

Ce implică programul

În cadrul unei secțiuni numită ”Cum să mă ating”, profesorii sunt sfătuiți să le spună copiilor că „multor oameni le place să se mângâie sau să se lovească singuri, deoarece s-ar putea simți bine”. De asemenea, sunt instruiți să informeze tinerii că acest lucru poate include atingerea „părților lor intime”, adică a organelor genitale. Ei învață copii că deși unii oameni pot spune că acest comportament este „murdar”, atingerea organelor genitale este de fapt „foarte normală”. Cu toate acestea, tinerii sunt avertizați că „nu este politicos” să se atingă în public. Aceasta este o activitate pe care ar trebui să o facă atunci când sunt singuri în cadă, duș sau în pat. Mai multe detalii care pot fi catalogate perverse sunt cuprinse în aceste cursuri.

Ca parte a reformelor RSE ale Guvernului, toate școlile primare vor fi obligate să predea astfel de cursuri. Ele devin obligatorii începând cu luna septembrie. Acestea includ subiecte despre familie, prietenie, relații online, confidențialitate. Educația sexuală adaptată nevoilor elevilor este, de asemenea, recomandată. Din septembrie anul viitor, părinții nu vor putea retrage copiii de la aceste lecții.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*