Breaking News

COȘMARUL trăit de o mamă violată în fiecare săptămână timp de zece ani, de soțul său, chiar și în fața copiilor

Fiul cel mic a prins curajul să cheme poliția iar bărbatul a fost condamnat pentru viol și violență domestică la zece ani de închisoare

COȘMARUL trăit de o mamă violată în fiecare săptămână timp de zece ani de soțul său COȘMARUL trăit de o mamă violată în fiecare săptămână timp de zece ani de soțul său - © HotSpot Media
Distribuie:

Daily Mail a publicat pe pagina sa de web cum o mamă violată a dezvăluit în fața instanței de judecată modul în care soțul ei a violat-o în fiecare săptămână timp de un deceniu, chiar și în fața celor cinci copii ai lor.

Jane Hanmore, în vârstă de 35 de ani a fost agresată sexual și fizic de Brian Hanmore, 40 de ani. În ianuarie 2018, Hanmore a fost condamnat la închisoare pentru viol, primind o pedeapsă de 10 ani.

Femeia a hotărât să vorbească

Jane, care este asistentă medicală, spune: ”Am hotărât să vorbesc pentru a le arăta celorlalți că îți poți reconstrui viața după abuz. Niciodată nu este prea târziu pentru a scăpa și a obține dreptatea”. L-a cunoscut-o pe Hanmore în 2001, dar după un an el a început să o abuzeze mental, numind-o „grasă” și „leneșă”. A fost violată prima dată când fiul lor avea cinci luni, pentru că a refuzat să fac sex cu el. După acest episod ea spune: ”M-am simțit rușinată și dezgustătoare”.

Femeia povestește cum mai târziu copiii au intrat în bucătărie, în timp ce bestia o viola. Când au întrebat-o de ce plânge, femeia a mințit și a spus că și-a tăiat degetul. Le-a spus să se întoarcă în sufragerie, iar bărbatul a continuat să o violeze.

În 2010, cuplul s-a căsătorit, dar doi ani mai târziu, în ianuarie 2012, Jane a decis să-l părăsească pe bărbat. Cu toate acestea bărbatul a refuzat să o lase pe Jane în pace, hărțuind-o și sunând-o constant. În anul 2013, femeia a primit un ordin de restricție împotriva soțului ei. Dar el l-a încălcat și chiar a atacat-o.

Într-o zi bărbatul a intrat în casa ei și a refuzat să plece. A trântit-o la pământ, a sugrumat-o și apoi a târât-o de păr în ​​sufragerie. Din fericire cei doi fii, care aveau 12 și 14 ani, i-au auzit țipetele și cel mic a anunțat poliția. Agenții au sosit și l-au scos pe bărbat din casă.

Bărbatul a pledat vinovat și condamnat

Ulterior, Hanmore a fost arestat și în ianuarie 2014 a pledat vinovat de încălcarea unui ordin de restricție și de agresiune prin bătaie. În plus s-a declarat vinovat pentru cinci acuzații de viol la Curtea Coroanei din Bournemouth. Bărbatul a fost închis pentru o perioadă de 10 ani.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*