Breaking News

VIDEO: Și-a înjunghiat mortal prietenul pentru că a făcut-o grasă și nu a lăsat-o să mănânce înghețată

Femeia s-a dus, a cumpărat o foarfecă și l-a înjunghiat pe prietenul ei în plină stradă

Înjunghiat mortal pentru că a făcut-o grasă și nu a lăsat-o pe prietenă să mănânce înghețată Înjunghiat mortal pentru că a făcut-o grasă și nu a lăsat-o pe prietenă să mănânce înghețată - Foto: Daily Mail
Distribuie:

O femeie din China și-a înjunghiat mortal prietenul pe stradă, după ce acesta a făcut-o de rușine într-o cofetărie, informează Daily Mail. Bărbatul a împiedicat-o pe femeie să-și cumpere o înghețată spunându-i că este deja supraponderală. Potrivit presei chineze care a citat un martor ocular, femeia s-a supărat când acesta i-a reproșat că este prea grasă.

Incidentul a avut loc miercuri în orașul Zhumadian, din centrul Chinei, situat în provincia Henan. Poliția a declarat ieri că suspecta, pe numele ei de familie Wang, s-a certat cu iubitul ei, pe numele său de familie Zhang. Într-un acces de furie, femeia l-a atacat pe bărbat cu o pereche de foarfece, pe o stradă din centrul orașului.

Filmarea făcută de un martor

Cei doi făcuseră cumpărături, a spus poliția într-o declarație postată pe rețeaua de socializare Weibo din China, precum și pe Twitter. Zhang a murit în spital, medicii făcând tot posibilul să-l salveze, dar din păcate nu au reușit, a adăugat poliția.

Potrivit postului de televiziune JSTV, cuplul era într-o relație de prietenie de aproximativ 20 de zile. O sursă a declarat la postul de televiziune că totul a pornit de la o banală ceartă. Bărbatul a încercat să o oprească pe femeie să mănânce înghețată reproșându-i că este prea grasă. Enervată de observațiile iubitului ei, Wang a mers să cumpere o pereche de foarfece de la un magazin din apropiere. Când s-a întors l-a înjunghiat pe prietenul ei cu sânge rece, a declarat un martor ocular.

Postul de televiziune JSTV a dat publicității un film făcut de un martor. În el se poate vedea cum femeia gesticulează lângă trupul întins pe pământ și plin de sânge al bărbatului. Un echipaj de ambulanță sosit l-a fața locului, i-a acordat rănitului primul ajutor. Apoi bărbatul a fost pus pe o targă și a fost dus la spital, dar din păcate a murit la scurt timp după aceea.

Pentru că și-a înjunghiat mortal prietenul, femeia a fost arestată și este cercetată acum de poliția din Zhumadian.

Citește și:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline