Breaking News

VIDEO: O fetiță de trei ani a fost răpită, violată și decapitată, răpirea fiind surprinsă de o cameră de supraveghere

Terifiantul moment a fost înregistrat de o cameră de supraveghere dintr-o gară din INDIA

Momentul răpirii fetiței de trei ani violată și decapitată Momentul răpirii fetiței de trei ani violată și decapitată - Foto: capturi ecran
Distribuie:

Daily Mail publică în ediția sa electronică un articol despre cazul șocant petrecut într-o gară din India, unde o fetiță de trei ani este răpită, apoi violată și decapitată de o bandă de infractori.

Răpirea surprinsă pe o cameră de supraveghere

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=oiW7m9vpWgw[/embedyt]

Filmările șocante arată cum fetița de trei ani este răpită din gară în timp ce dormea, ulterior ea fiind violată și decapitată. Principalii suspecți ai acestei oribile crime, sunt doi bărbați din India, care fac parte dintr-o bandă de infractori.

Fata, care dormea ​​lângă mama ei, a fost luată de un bărbat îmbrăcat într-un tricou și purtând pantaloni scurți. Incidentul s-a petrecut în gara Tatanagar din orașul Jamshedpur, situat în statul Jharkhand. Evenimentul a avut loc săptămâna trecută.

După ce s-a trezit și și-a dat seama că fiica ei a dispărut, mama îngrozită a sunat la poliție. Ea îl bănuia pe fostul soț ca fiind principalul vinovat. Femeia a spus poliției că l-a părăsit și a plecat împreună cu noul său partener în orașul Jamshedpur. Acesta este situat în districtul Purulia din Bengalul de Vest. Poliția a găsit cadavrul fetei, în spatele zidului unei fabrici de oțel, potrivit publicație ”Times of India”. Locația este în apropierea stației de poliție Telco din Jamshedpur. Capul ei nu a fost găsit încă, dar polițiști cu câini de urmă sunt în căutarea lui.

Trei bărbați, inclusiv cei doi, care se crede că au violat și au ucis fetița, sunt arestați. Unul dintre presupușii ucigași, Rinku Sahu, a ieșit recent din închisoare. El fusese condamnat pentru răpirea unui copil pe care a și încercat să-l omoare în anul 2015. Rinku și prietenul său Kailash, sunt amândoi în vârstă de treizeci de ani. Ei ar fi mărturisit anchetatorilor că au violat-o pe fetiță o zi întreagă . Ulterior au sugrumat-o pentru că fata nu se oprea din plâns și au decapitat-o.

De asemenea, poliția l-a arestat pe Monu Mandal, care era cu mama copilului în gară, despre care se credea că este partenerul ei. Monu este cercetat pentru trafic de copii, iar poliția a declarat că investighează o posibilă legătură între el și cei doi suspecți.

Citește și:

[soliloquy id=”5517″]

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*