Breaking News

Un PEDOFIL a fost BĂTUT MĂR de colegul de celulă! Bestia a legat la ochi și violat o fetiță de patru ani

A fost un atac de răzbunare în timp ce bărbatul își ispășea condamnarea pentru infracțiunea oribilă pe care a comis-o

Pedofil bătut măr de colegul de celulă ca răzbunare că a violat o fetiță Pedofil bătut măr de colegul de celulă drept răzbunare că a violat o fetiță
Distribuie:

Un pedofil pervers închis pentru că a legat la ochi și violat o fetiță de patru ani, a fost bătut de colegul său de celulă drept pedeapsă pentru oribila infracțiune comisă asupra copilei, informează Daily Mail.

Jonathan Byram, în vârstă de 50 de ani, era deținut în spatele gratiilor și își ispășea sentința pentru nelegiuirea comisă. O poză făcută după bătaia primită, arată tăieturi urâte pe fața infractorului sexual și o umflătură enormă deasupra ochiului drept. Byram a primit o pedeapsă de 11 ani după după ce a legat la ochi și violat o fetiță de patru ani și s-a declarat vinovat de viol.

Detalii din timpul procesului

În timpul audierii, avocata sa, Ketherine Robinson, a prezentat efectele provocate de bătaie asupra clientului său. Ea a spus: „Se luptă în închisoare. A fost agresat de colegul său de celulă. Alții ar putea crede că merită pe bună dreptate și acceptă asta”. Audierea a fost perturbată pentru scurt timp de un bărbat din galeria publică. Personalul de securitate a fost chemat în instanță după ce bărbatul l-a amenințat pe violator. El a spus că mai bine primea condamnare pe viață pentru că altfel îl omoară el cu mâna lui.

Procurorul Rupert Doswell, a arătat în timpul urmăririi penale cum bărbatul de 50 de ani și-a chinuit victima. Poliția a fost contactată când fetița a povestit unei rude despre cele întâmplate. Fata a făcut o descriere a unei cravate folosite pentru a o lega la ochi în timpul atacului. O cravată care se potrivește descrierii a fost găsită în casa lui Byram.

Byram s-a declarat vinovat că a violat-o pe fetiță. El mai suferise condamnări anterioare pentru incendiere, cruzime și agresiune asupra copiilor. Bărbatul execută acum o pedeapsă privativă de libertate de 11 ani. De asemenea, el va fi înscris în registrul delincvenților sexuali pe viață. Acest lucru îl va obliga să se prezinte periodic la poliție.

Citește și:

[soliloquy id=”5658″]

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*