Breaking News

Un fiu MONSTRU i-a zdrobit capul mamei cu un TOPOR apoi i-a PRĂJIT CREIERUL în tigaie

Fiul suferind de alcoolism cronic, a fost surprins prăjind creierul mamei într-o tigaie după comiterea oribilei crime

Fiul MONSTRU și-a ucis mama cu un topor și i-a prăjit creierul în tigaie Fiul MONSTRU și-a ucis mama cu un topor și i-a prăjit creierul în tigaie - Sursa foto: rebelcircus.com
Distribuie:

Publicația Daily Mail informează în ediția sa electronică despre o crimă cumplită petrecută în India, unde un fiu monstru i-a zdrobit capul mamei cu un topor apoi i-a prăjit creierul într-o tigaie. Așa a fost surprins de către sora lui, în timp ce își pregătea macabra masă într-o localitate din India.

Sitaram Iraon, în vârstă de 32 de ani, locuia în satul Botalda din apropierea unui mic orășel, Raigarh. Acesta face parte din statul Chhattisgarh, un stat situat în centrul Indiei. Bărbatul este acuzat acum că și-a ucis marți mama, în vârstă de 50 de ani, pe nume Phoolbai.

Locuitorii satului cunoșteau faptul că bărbatul era mare consumator de băuturi alcoolice. El venea adesea acasă în stare de ebrietate și-și bătea mama. Totuși nimeni nu se gândea la un deznodământ atât de tragic. Presa locală relatează faptul că acest fiu monstru a fost indignat de faptul că mama a refuzat să-i dea bani pentru a-și cumpăra alcool.

Cum s-a petrecut oribila crimă

Furios că mama a refuzat să-i dea banii ceruți, se presupune că Iraon a luat un topor și i-a crăpat craniul mamei. Apoi i-a scos creierul, l-a pus într-o tigaie și a început să-l prăjească. Așa l-a găsit sora lui care a fost martoră la oribila scenă. Bărbatul s-a speriat și a reușit să fugă, dar a fost dat în urmărire generală fiind arestat miercuri.

Poliția a declarat că fiul despre care unii susțin că este instabil mental, a fost găsit ascuns în apropiere. Avea hainele pătate de sânge. Când a fost interogat, bărbatul a admis faptul că a ucis-o pe mama sa iar poliția a deschis un dosar penal de omor pe numele lui.

Fratele mai mic al bărbatului a declarat că a încercat de nenumărat ori să-și convingă fratele să nu mai bea. Sătul de escapadele bahice ale acestuia, s-a mutat din casa familiei. Fratele lui a rămas în continuare să locuiască cu mama lor. Așa s-a ajuns la deznodământul tragic, acest fiu monstru ucigându-și mama într-un acces de delirium tremens. Este o criză caracterizată prin delir, halucinații vizuale sau auditive majore ale unei persoane care suferă de alcoolism cronic.

Citește și:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline