Breaking News

Un adolescent și-a UCIS SORA pentru că aceasta a schimbat PAROLA de WI-FI

Fata schimbase parola de Wi-Fi pentru a se putea juca online fără ca alții să-i scadă viteza conexiunii de internet

Adolescent de 18 ani condamnat pe viață pentru că și-a ucis sora de 20 de aniAdolescent de 18 ani condamnat pe viață pentru că și-a ucis sora de 20 de ani Adolescent de 18 ani condamnat pe viață pentru că și-a ucis sora de 20 de ani - Foto:© Facebook
Distribuie:

Un adolescent din Georgia a fost condamnat la închisoare pe viață după ce și-a ucis sora prin strangulare, informează Daily Mail. Tânărul de 18 ani a strangulat-o pe sora sa de 20 de ani, după ce aceasta a schimbat parola de Wi-Fi. Ea obișnuia să joace jocuri video online și dorea ca ceilalți care foloseau internetul să nu-i încetinească conexiunea.

Kevon Watkins a fost condamnat la închisoare pe viață, fără posibilitatea de eliberare condiționată. Ela a fost găsit vinovat de strangularea surorii sale în vârstă 20 de ani, Alexus Breanna Watkins, în locuința lor din Macon, pe 2 februarie 2018.

Kevon a renunțat la dreptul său la un proces cu juriu și a ales să aibă un judecător care să-i decidă soarta. El a fost găsit vinovat de crimă.

Cum a degenerat o ceartă banală

Adolescentul avea 16 ani când s-a certat cu mama sa pentru folosirea serviciului de internet din casa lor. Altercația dintre ei a escaladat până la moartea surorii sale. Sora sa schimbase parola Wi-Fi pentru a se putea juca jocuri video fără ca ceilalți să-i încetinească conexiunea la internet. Sora a sărit în apărarea mamei sale când cearta a escaladat, spune un comunicat al procurorului districtului Macon.

Cei doi frați au început apoi să se lupte și au căzut la pământ. Când mama lor nu a mai putut să-i despartă a chemat poliția. Dovezile prezentate la proces au arătat că tânărul a sufocat-o pe sora sa. El a ținut-o la pământ aproximativ 15 minute. Tânărul și-a eliberat sora doar după ce polițiștii a sosit la fața locului și l-au somat să facă asta.

Aceștia au început manevrele de resuscitare. Cu toate eforturile depuse tânăra a fost declarată moartă prin asfixiere la un spital local în aceeași noapte. Un alt frate sunase la numărul de urgență 911, numindu-l pe Kevon „nebun”. Acțiunile sale au fost încadrate la crimă și nu la ucidere din culpă. S-a considerat că tânărul și-a ucis sora în mod intenționat prin sufocare. Procesul a durat două zile. A inclus și mărturia unui polițist care a spus că l-a găsit pe adolescent lângă sora sa pe care o sufocase deja când a ajuns la fața locului.

Citește și:

[soliloquy id=”5658″]

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*