Breaking News

SOACRA l-a castrat apoi l-a înjunghiat mortal pe fostul ginere, pentru că nu a plătit pensia alimentară nepotului său

Îngrozitor este faptul că după ce l-a omorât, soacra i-a tăiat și aruncat testiculele pe fereastră, iar concubinul ei a fost complice la crimă

SOACRA și-a ucis fostul ginere pentru că nu i-a plătit pensia alimentară nepotului SOACRA și-a ucis fostul ginere pentru că nu i-a plătit pensia alimentară nepotului - © east2west news
Distribuie:

SOACRA unui bărbat pe care l-a castrat, apoi l-a înjunghiat mortal și i-a aruncat testiculele pe fereastră, și-a mărturisit crima, informează Daily Mail în ediția sa electronică. Motivul crimei este halucinant. Ea a comis cumplita crimă ce-i drept, sub influența alcoolului. Dar asta nu-i acordă circumstanțe atenuante. Motivul a fost că că bărbatul „nu a reușit să plătească pensia alimentară copilului”.

Femeia a mărturisit că l-a castrat și apoi l-a ucis pe fostul ginere. I-a aplicat 27 de lovituri de cuțit „pentru că a întârziat cu plata pensiei alimentare”. După ce l-a înjunghiat pe Dmitry Bogdanov, în vârstă de 32 de ani, femeia a folosit un cuțit de bucătărie pentru a-i tăia testiculele. Apoi le-a aruncat pe fereastra deschisă a apartamentului ei din Rusia, spun surse din poliție. Femeia în vârstă de 49 de ani și concubinul ei, din orașul Borovichi situat în regiunea Novgorod, au fost reținuți de poliția rusă.

Cum a fost ucis bărbatul

Bogdanov se cinstea cu votcă împreună cu fosta soacră și concubinul ei când a izbucnit o ceartă între ei. Motivul era că bărbatul întârziase cu plata pensiei alimentare a nepotului soacrei sale. Femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică l-a acuzat pe Bogdanov că nu i-a plătit banii de pensie alimentară fostei sale soții și fiului său.

Ea l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit. Când Bogdanov s-a prăbușit, iubitul ei a apucat cuțitul și a continuat atacul. La sfârșit, femeia a tăiat testiculele victimei și le-a aruncat pe fereastra apartamentului ei. Autopsia a stabilit că bărbatul a fost înjunghiat de 27 de ori. După oribila crimă, mama a sunat-o pe fiica sa și i-a spus ce a făcut. Uimită, fiica a sunat imediat la poliție. Cuplul a negat inițial uciderea lui Bogdanov, dar ulterior a mărturisit, au declarat anchetatorii. Comitetul de Investigații al Rusiei a deschis un dosar penal de omor în acest caz.

Citește și:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline