Breaking News

Scufundată în APĂ CLOCOTITĂ! Scandalos ce a putut să-i facă bunica vitregă unei fetițe de doi ani

Aveasta a fost scufundată în apă clocotită de către bunica vitregă, care „a avut o zi proastă”, iar acum copilul riscă să-i fie picioarele AMPUTATE

Bunica vitregă i-a opărit picioarele unei fetițe de doi ani Bunica vitregă i-a opărit picioarele unei fetițe de doi ani
Distribuie:

Imagini oribile arată arsuri de gradul III și bășici uriașe, provocate de către bunica vitregă unei fetițe de doi ani din Statele Unite. S-a întâmplat după ce micuța  a fost scufundată în apă clocotită. Fotografiile oribile postate de mama fetiței  au fost publicate pe site-ul web al publicației Daily Mail.

Cumplitul incident a avut loc pe 11 august. Atunci, Kaylee Robinson, în vârstă de doi ani, a fost lăsată în grija bunicii vitrege, Jennifer Vaughn, în casa ei din Chattanooga. Mama fetiței, Brittany Smith, a declarat pentru ABC 2 că Vaughn a recunoscut că a folosit apa clocotită când a opărit fetița. Ea și-a motivat gestul spunând că „a avut o zi proastă”. Bunica vitregă a fost acuzată de abuzuri agravante asupra copiilor.  Este arestată, putând fi eliberată pentru o cauțiune de 150.000 USD.

Mama fetiței a publicat fotografiile

Între timp, mama fetiței a distribuit imagini oribile cu picioarele fetiței sale. Imaginile au fost puse și la dispoziția autorităților care investighează cazul. Un detectiv a examinat fotografiile. Acesta a declarat că sunt: „cele mai grave arsuri provocate prin opărire pe care le-am văzut vreodată”.


Potrivit detectivului, spitalul în care este tratată micuța Kaylee descriu rănile drept „arsuri de ciorap”. Li se spune așa pentru că arată ca și cum persoana ar purta o pereche de șosete roz.


Între timp, mama fetiței a declarat pentru publicația Metro că rănile fiicei sale par să se agraveze. La nouă zile de la incident, rănile au un risc ridicat de infecție. Acest lucru ar putea să ducă la amputarea picioarelor.


După ce a susținut inițial că a lăsat copilul singur în baie, bunica vitregă a recunoscut adevărul. Ea a scufundat picioarele fetiței în apă clocotită, deoarece aceasta era neastâmpărată. Mama a declarat pentru publicația Metro: „Dacă ar fi după mine, eu i-aș aplica aceeași pedeapsă pe care i-a aplicat-o fiicei mele. Aș dori ca cineva să-i ardă picioarele la fel”.

Citește și:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline