Breaking News

O tânără s-a prăbușit de durere în timp ce a fost biciuită public cu 100 de lovituri pentru că a făcut sex pre-marital

Biciuirea publică a avut loc pe un stadion din provincia Banda Aceh din Indonezia în prezența a mii de oameni

Biciuiți public pentru că au făcut sex pre-maritalBiciuiți public pentru că au făcut sex pre-marital Biciuiți public pentru că au făcut sex pre-marital - Foto: © AFP/Getty Images
Distribuie:

Tânăra s-a încovoiat și apoi s-a prăbușit de durere în timp ce era biciuită de un ofițer sharia mascat, pe un stadion din provincia, profund conservatoare, Aceh din Indonezia, informează Daily Mail.

Femeia de 22 de ani, a fost pedepsită pentru că a făcut sex pre-marital. Ea s-a numărat printre cele trei persoane care au fost biciuite public, cu câte 100 de lovituri fiecare. Mii de oameni au urmărit cum cei doi bărbați și femeia și-au primit pedeapsa. Condamnați conform legii sharia, ei au fost biciuiți pe un stadion din Lhokseumawe, la aproximativ 200 km distanță de capitala provinciei Banda Aceh.

Biciuirea este folosită ca pedeapsă pentru o serie de infracțiuni din această regiune majoritar musulmană. Ea se aplică inclusiv pentru jocuri de noroc, consum de alcool și relații sexuale în afara căsătoriei sau relații gay . Tânăra și iubitul ei, ambii în vârstă de 22 de ani, au primit ca pedeapsă câte 100 de lovituri de bici. Condamnarea a venit după ce au fost surprinși făcând sex pre-marital.

Femeia s-a prăbușit de mai multe ori la pământ din cauza durerii. Acest lucru l-a obligat pe ofițerul sharia să oprească biciuirea. A continuat tortura după ce un medic a consulat-o pe tânără. De asemenea, un băiat de 19 ani a fost biciuit cu un baston din trestie de rattan pentru că a făcut sex cu o minoră. Cămașa lui albă era îmbibată de sânge la sfârșitul celor 100 de lovituri de bici aplicate. În plus, adolescentul a mai fost condamnat la cinci ani de închisoare, în timp ce cuplul a fost lăsat liber.

Aceh singura provincie indoneziană care impune SHARIA

Un oficial al parchetului local, a declarat că biciuirea a fost organizată pe un stadion. S-a luat această măsură pentru a-i împiedica pe copii să asiste la o astfel de scenă. Aceh este singura provincie din cea mai mare țară cu majoritate musulmană din lume care impune legea islamică. Cel mai recent caz de acest fel a fost în luna decembrie. Doi bărbați prinși că au făcut sex cu fete minore au primit câte 100 de lovituri de bici fiecare.

Grupurile pentru drepturile omului au condamnat biciuirea publică, pe care o consideră o cruzime. Președintele Indoneziei Joko Widodo a cerut interzicerea biciuirii publice, dar practica are un sprijin larg în rândul populației din Aceh.

Citiți și:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline