Breaking News

O adolescentă VIOLATĂ la aniversarea de 19 ani, a murit o lună mai târziu datorită rănilor interne provocate

O adolescentă a murit în urma multiplelor leziuni interne, la o lună după ce a fost violată la petrecerea la care își aniversa 19 ani

Imagine generică pentru viol Imaginea în concordanță cu subiectul articolului - Foto: Creative Commons
Distribuie:

O adolescentă violată la aniversarea de 19 ani, a murit o lună mai târziu, din cauza multiplelor răni interne provocate de viol, informează Daily Mail. Se presupune că tânăra a fost violată de un grup de patru invitați la petrecerea ei de 19 ani, care a avut loc în India.

Oficialii au anunțat că tânăra adolescentă violată a murit în orașul său natal, Aurangabad. Ea a fost violată în luna iulie într-o suburbie din orașul Mumbai. Cazul a stârnit revoltă în rândul opiniei publice, Partidul Congresului Naționalist al Opoziției (NCP), acuzând poliția pentru că NU I-A ARESTAT pe violatori. Purtătorul de cuvânt al președintelui partidului, a declarat că un marș de protest va fi organizat la Mumbai. El va fi condus de deputata partidului Supriya Sule.

Poate ești interesat

Tânăra a fost internată la spital pe data de 25 iulie în stare critică. A murit câteva zile mai târziu seara, conform informațiilor furnizate de un oficial al poliției. Violul a ieșit la iveală doar atunci când tânăra s-a plâns de dureri puternice în zona intimă pe 24 iulie. Ea a fost internată într-un spital privat din Aurangabad. Medicii au bănuit că a fost violată și au informat poliția, tânăra fiind mutată ulterior într-un spital guvernamental.

Cum s-a petrecut cumplitul incident

Conform plângerii depuse la Secția de Poliție Begumpura din Aurangabad, pe 7 iulie, fata a venit la Mumbai. Patru dintre prietenii ei au decis să-și sărbătorească ziua de naștere. După tăierea tortului, cei patru ar fi violat-o. Ulterior, s-a întors la Aurangabad. Ea  nu le-a spus părinților ei despre incident până când nu a fost internată în spital, a spus poliția. Cazul a fost transferat la Secția de Poliție Chunabhatti din Mumbai. „Cercetăm, dar deocamdată nu am primit nicio informație în legătură cu identitatea celor acuzați”, a declarat un oficial al secției de poliție Chunabhatti.

Potrivit Biroului Național al Criminalității din India, aproximativ 100 de agresiuni sexuale sunt raportate la poliție în fiecare zi. În ciuda încercărilor guvernului și forțelor de ordine, această stare de fapt este departe de fi ținută sub control.

Citește și:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline