Breaking News

VIDEO: Un elefant a smuls cu trompa o fată de șapte ani din patul ei, a târât-o afară și a ucis-o

Atacul a avut loc la periferia orașului Mundasahi situat lângă pădurea Champua din India, miercuri seară

Un elefant a smuls cu trompa o fată de șapte ani din patul ei și a ucis-o Un elefant a smuls cu trompa o fată de șapte ani din patul ei și a ucis-o - © OMMCOM NEWS
Distribuie:

O fetiță de șapte ani a fost ucisă și frații ei au fost grav răniți în atacul unui elefant în Mundasahi, în zona situată lângă ocolul silvic Champua, miercuri noaptea, informează Daily Mail. Fetița decedată a fost identificat ca Sini Munda.

Sini împreună cu fratele său Ganesh și sora Rani dormeau când pahidermul le-a zdrobit casa și i-a atacat. În timp ce fetița Sini a murit la fața locului, Ganesh și Rani au suferit leziuni critice în incident. Ei sunt acum sub tratament la Centrul Comunitar de Sănătate din Champua.

Ocolul silvic Champua se află în districtul Keonjhar din estul Indiei. Acest incident tragic este cel mai recent petrecut în statul Odisha, după ce alte cinci persoane au fost ucise în districtul vecin, Angul. Atacul din Angul a fost provocat în luna aprilie a acestui an. Un elefant singuratic a atacat o familie de trei persoane în timp ce dormeau ​​pe o terasă a unei case din satul Sandha. Au călcat-o în picioare și apoi au atacat fatal încă două persoane în acea noapte, potrivit publicației ”The Hindu”.

Conflict critic între om și elefant

Conflictul dintre om și elefant este critic în statul Odisha. Potrivit Societății Wildlife din Orissa (WSO), un grup de presiune asupra mediului, statul a pierdut 694 de elefanți. În același timp, în ultimii nouă ani au fost raportate 661 de decese umane.

În perioada 2018-2019, 92 de persoane au murit în atacurile elefantului, cel mai mare număr raportat într-un an. În aceeași perioadă și-au pierdut viața 91 de elefanți, ceea ce reprezintă de asemenea un record. În luna aprilie a acestui an, trei elefanți au fost deja uciși, în timp ce 10 decese umane au fost înregistrate în acest stat.

Între timp, oamenii îngrijorați din localitate au cerut ca departamentul forestier să ia măsuri. Ei cer autorităților să prevină atacul elefanților asupra locuințelor umane. Guvernul va plăti compensații materiale pentru familiile persoanelor ucise de animalele sălbatice.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline