Breaking News

VIDEO: O fetiță de doi ani a fost mâncată de vie de către crocodilii crescuți în ferma tatălui ei

Tatăl fetiței a coborât în incinta plină de crocodili pentru a recupera craniul fiicei sale de doi ani devorată de vie

Fetiță mâncată de crocodilii crescuți în ferma tatălui ei din Cambodgia Fetiță mâncată de crocodilii crescuți în ferma tatălui ei din Cambodgia - © AsiaWire
Distribuie:

O fetiță în vârstă de doi ani a fost mâncată de vie de crocodilii crescuți de tatăl ei, după ce a intrat în împrejurări încă necunoscute, în incinta acestora, informează Daily Mail. Tragedia s-a petrecut la ferma de crocodili a familiei din Cambodgia.

Rom Roath Neary a fost devorată de reptile după ce, nesupravegheată de părinți, a intrat în incinta crocodililor. Aparent aceasta a reușit să ajungă acolo printr-un gol din gard, la ferma familiei sale din provincia Siem Reap.

După ce a murit, tatăl ei a coborât în incinta plină de crocodili pentru a recupera rămășițele fetiței. S-a luptat cu aceștia gonindu-i cu o bâtă, dar a reușit doar să recupereze ceea ce a mai rămas din craniul ei.

Locotenentul de poliție, Och Sophen, a spus că mama copilului a scăpat-o de sub observație pe fetiță. Femeia a născut de curând și era ocupată cu îngrijirea nou-născutului.
Tatăl fetiței care s-a întors acasă mai târziu și-a dat seama că fiica lui lipsește. A început să o caute și așa descoperit adevărul îngrozitor. Polițistul care investighează cazul a spus: „A găsit un craniu în incinta crocodililor. A confirmat faptul că fiica sa a căzut în incinta crocodililor care au devorat-o, rămânând din fetiță doar craniul”.

Părinții ale căror nume nu au fost făcute publice, spun că au construit un gard în jurul gropii cu crocodili. Fetița a reușit să ajungă în incintă printr-un gol în gard. Poliția a lansat o investigație privind tragedia. S-a emis și un avertisment familiilor cu ferme de crocodili, pentru a-și supraveghea în permanență copiii.

Videoclipul filmat la fața locului

Videoclipul șocant, a fost filmat de un martor ocular. În el se poate vedea cum crocodilii se luptă cu ceea ce a mai rămas din craniul fetiței. Tatăl său a intrat în incintă. a gonit crocodilii cu o bâtă și a recuperat craniul fetiței. Filmul a fost distribuit atât pe Facebook cât și pe YouTube.

Există multe ferme de crocodili în Cambodgia, în special în provincia Siem Reap. Proprietarii care cresc aceste reptile îi folosesc pentru pielea lor din care sunt făcute gențile de firmă.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline