Breaking News

VIDEO DEZGUSTĂTOR: Moment șocant la un SUPERMARKET, unde o clientă face gargară cu apă de gură, o scuipă înapoi în flacon și o PUNE LA LOC pe raft

Un video care arată o clientă face gargară cu o apă de gură, o scuipă înapoi în sticlă apoi o returnează pe raft a devenit viral și a dezgustat utilizatorii rețelelor sociale

Gestul șocant făcut de o tânără la un SUPERMARKET Gestul șocant făcut de o tânără la un SUPERMARKET
Distribuie:

Într-un video publicat miercuri, o tânără pe nume Bameron Nicole Smith este văzută cum deschide o sticlă cu apă de gură, bea din ea, face gargară, o scuipă înapoi în recipient și apoi o așează la loc pe raft. Clipul postat pe rețelele sociale a înregistrat până vineri peste 15 milioane de vizualizări, informează Daily Mail în ediția electronică.

Clipul postat pe YouTube

Cazul a stârnit rapid o avalanșă de comentarii pe rețelele sociale. Unii au spus că totul este o înscenare pusă la cale de tânără. Ei argumentează prin faptul că nu a fost văzută rupând sigiliul care este pus de obicei pe aceste sticle cu apă de gură Listerine. Nu este clar dacă tânăra a luat ulterior și a plătit mai târziu sticla cu apă de gură. Oricum impactul a fost negativ pentru firma care vinde produsul. Un utilizator de exemplu a postat un tweet în care spune: ”M-ați pierdut de client”.

Utilizatorii de pe platforma socială Reddit s-au revoltat. Ei s-au plâns că actul este o infracțiune gravă și au solicitat pedepsirea tinerei. Un utilizator a comentat: „O altă candidată la închisoare. Sper că te vei distra cu noii tăi prieteni deținuți „. Tânăra i-a răspuns cu tupeu, spunând :” M-am uitat în CELULA ALĂTURATĂ și era FATA CU CUTIA DE ÎNGHEȚATĂ”. Făcea aluzie la un alt caz revoltător publicat pe rețele sociale. Într-un video asemănător, era o tânără care a desfăcut o cutie cu înghețată, a lins-o și a pus-o înapoi pe raft. Femeia a fost filmată tot săptămâna trecută, făcând gestul oribil tot într-un supermarket.

Postarea video care a stârnit revoltă

Ca răspuns, producătorul de înghețată Blue Bell Creameries a lansat o declarație. În ea se spune că mulțumește consumatorilor că i-a avertizat cu privire la incidentul recent de manipulare a produselor alimentare. Ei au spus că iau această problemă foarte în serios și conlucrează cu organele de drept și partenerii de vânzări pentru a o rezolva. Producătorul declară că acest tip de incident nu va fi tolerat.

Între timp, un val de comentarii pline de ură au izbucnit pe rețele sociale la adresa tinerei. Supermarketul a declarat pentru DailyMail.com că investighează incidentul cu apă de gură. Un purtător de cuvânt a spus vineri că se vor strădui ca acest tip de incident să nu se mai producă. În plus conlucrează și cu organele de aplicare a legii pentru ca vinovații în astfel de cazuri să fie pedepsiți.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline