Breaking News

Un PSIHOPAT și-a ucis sora mai mică doar pentru a o face pe MAMA SA să sufere

Tânărul care are acum 25 de ani, și-a ucis sora când avea doar 13 ani iar sora lui patru ani

PSIHOPATUL care și-a ucis sora mai mică doar pentru a o face pe MAMA SA să sufere PSIHOPATUL care și-a ucis sora mai mică doar pentru a o face pe MAMA SA să sufere - Foto: Daily Mail
Distribuie:

PIERS MORGAN, o vedetă TV din Marea Britanie, a luat un interviu unui psihopat care și-a ucis sora în vârstă de patru ani, atunci când el avea 13 ani, doar pentru a o face pa mama sa să sufere. Acum, tânărul în vârstă de 25 de ani, este într-o închisoare de maximă siguranță, unde își ispășește o condamnare de 40 de ani de închisoare, scrie Daily Mail.

Conducerea închisorii nu i-a permis reporterului să stea față în față cu acest criminal, deoarece este considerat mult prea periculos. Având în vedere violența extremă cu care a comis crima, interviul a fost luat într-o încăpere sigură, în spatele unui ecran de sticlă incasabilă și a fost monitorizat de gardieni înarmați.

Reporterul s-a întrebat ce fel de persoană ar putea fi considerată o astfel de amenințare? Răspunsul a fost Paris Bennett, din Abilene, un mic oraș din Texas. Bennett are un IQ de 141, ceea ce îl califică drept un geniu. Sub 0,25 la sută din populația lumii are acest nivel de inteligență.

El este și un psihopat. Acest lucru a fost diagnosticat și confirmat oficial către o echipă de experți medicali. Adevăratul psihopat are o tulburare mentală cronică, care se manifestă într-o serie de trăsături de personalitate. Acestea pot fi: comportament amoral sau antisocial, egocentricitate extremă, lipsa capacității de a iubi. Psihopații nu pot stabili relații semnificative și nici nu au sentimente de vinovăție, rușine sau jenă.

Filmul crimei

Cu 12 ani în urmă, când avea vârsta de 13 ani, Paris a hotărât că trebuie să o pedepsească pe mama sa, pe nume Charity. A vrut să facă acest lucru pentru diferitele supărări pe care i le-a provocat în timp. Primul său gând a fost să o omoare pur și simplu. Apoi a pus la cale un plan nou, șocant și diabolic. A hotărât să o ucidă, în schimb, pe sora lui de patru ani, Ella. Asta chiar dacă știa că va merge apoi la închisoare. În acest fel, mama sa își pierdea simultan ambii copiii și trebuia să-și continue viața cu această povară în suflet. Era un plan pe care l-a executat cu o violență extremă și dezgustătoare.

În timp ce mama lui lucra într-un bar local, Paris a convins-o pe bonă să plece acasă. Apoi a intrat liniștit în dormitorul surorii sale care dormea. A atacat-o cu ferocitate. A bătut-o și a sufocat-o, înainte să o înjunghie cu un cuțit de bucătărie de 17 ori. După ce Paris a comis oribila faptă și-a sunat un prieten. A vorbit perfect normal cu el timp de șase minute înainte de a chema poliția. Ulterior a fost arestat.

Crima și-a atins scopul. Când reporterul s-a întâlnit cu mama criminalului aceasta i-a spus: „Dacă Paris m-ar fi ucis doar pe mine așa cum intenționa inițial, aș fi suferit doar pentru câteva momente scurte. Dar, omorând-o pe Ella, știa că mă condamnă la o viață în suferință”.

Paris servește un termen de închisoare de 40 de ani, pedeapsa maximă disponibilă pentru un minor în Texas. El va fi eliberat în doar câțiva ani. Atunci această poveste îngrozitoare ar putea avea o întorsătură și mai sinistră.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline