Breaking News

Pedofilii vor fi castrați chimic în conformitate cu o nouă lege adoptată în Ucraina

Procedeul implică injectarea forțată a unui medicament anti-androgen care conține substanțe chimice care ar trebui să reducă libidoul și activitatea sexuală

Nikolay Tarasov - 22 de ani a violat si ucis o fetita de 11 ani Nikolay Tarasov - 22 de ani a violat si ucis o fetita de 11 ani - Sursa foto: Daily Mail
Distribuie:

Agenția Națională de Știri din Ucraina a informat că pedofilii vor castrați chimic în conformitate cu o nouă lege adoptată în Ucraina, scrie Daily Mail în ediția electronică.

Legislația se va aplica bărbaților cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani, care sunt găsiți vinovați de violuri sau abuzuri sexuale asupra minorilor. Acest lucru ar putea afecta mii de oameni pe an. În 2017, cifrele oficiale au arătat că 320 de copii au fost violați în Ucraina. Dar numărul cazurilor de abuzuri sexuale ale pedofililor se crede că ajung la câteva mii.

Șeful poliției naționale, Vyacheslav Abroskin, a declarat în această săptămână: „Cinci copii au fost violați în patru regiuni ale Ucrainei … în doar 24 de ore. Și acestea sunt infracțiunile pe care părinții le-au raportat poliției, în ciuda fricii și anxietății lor de a face acest lucru. Putem doar presupune câte infracțiuni sexuale latente împotriva copiilor avem în țară”.

Într-un caz îngrozitor petrecut recent, Daria Lukyanenko, de 11 ani, din regiunea Odessa, a fost ucisă. Fetița „s-a luptat” împotriva unei tentative de viol a unui prieten de familie, Nikolay Tarasov, de 22 de ani. Corpul ei a fost găsit după o căutare de șase zile într-o hazna din sat. Bărbatul a fost reținut pentru tentativă de viol și de crimă. Sute de oameni au participat la înmormântarea fetiței, iar mama suspectului și-a renegat public fiul.

Rada Supremă a adoptat legea într-o sesiune specială

Înăsprirea legii privind infracțiunile sexuale care implică copii a fost adoptată într-o sesiune specială a Radei Supreme, Parlamentul Ucrainei. În conformitate cu noua lege, Ucraina va crea, de asemenea și un registru public al pedofiliilor. Cei închiși pentru viol asupra copiilor și abuz sexual asupra minorilor vor fi monitorizați pe viață de către poliție după eliberare.

O altă măsură luată a fost aceea a măririi termenului maxim de închisoare. Acesta a crescut pentru violarea unui copil de la 12 la 15 ani. Un alt stat ex-sovietic, Kazahstan, permite, de asemenea, castrarea chimică a infractorilor sexuali. Acest lucru a urmat după un raport care spune că violurile asupra copiilor s-au dublat. Ele au crescut la aproximativ 1.000 pe an în perioada cuprinsă între 2010 și 2014.

Ucraina nu a specificat cocktail-ul chimic pe care îl va folosi pentru castrarea chimică a infractorilor sexuali.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*