Breaking News

O tânără a avut parte de o incredibilă reacție de sprijin și compătimire după ce a fost batjocorită la balul de absolvire

Tânăra care a fost batjocorită la balul de absolvire Tânăra care a fost batjocorită la balul de absolvire - © Facebook
Distribuie:

O adolescentă care a fost batjocorită datorită unei ”glume” de prost gust, a trebuit să fugă de la balul de absolvire, după ce o ”gașcă de fete” a turnat o cană de suc peste ea lăsând-o în lacrimi. Daily Mail a publicat povestea acestei tinere, care suferă de anxietate și care a părăsit în lacrimi balul după ce așa zisele ”colege” i-au făcut o glumă stupidă.

Emilee Perry, în vârstă de 16 ani, din Doncaster, s-a trezit cu o cană plină cu suc, aruncată peste ea, când a participat la balul de absolvire al școlii. Tânăra a acceptat cu greu să participe la acest eveniment. A făcut-o doar după ce părinții ei i-au cerut să nu piardă această ocazie specială. Cu toate acestea, în loc să se bucure, ea a trăit o cruntă dezamăgire, fiind lăsată în lacrimi de batjocura la care a fost supusă de către colege.

Adolescenta, care suferă de anxietate, a trebuit să fie luată de mama ei de acolo. S-a întâmplat la numai două ore de la începerea balului, informează publicația Daily Record. Mama tinerei, Tracy Perry, a scris pe Facebook: „Aceasta este fiica mea frumoasă, care suferă de anxietate și pe care am implorat-o să meargă la bal în această seară. Două ore mai târziu, a trebuit să o iau de la bal, cu inima frântă și ochii în lacrimi”.

O „colegă” a crezut că este o idee bună să toarne o cană plină de suc peste ea și să o ude din cap până în picioare. Sper ca într-o bună zi cineva să o umilească și să o lase înlăcrimată așa cum i-a făcut ea fiicei mele!”

Avalanșă de mesaje de susținere pe Facebook

Imaginile cu Emilee batjocorită, plângând și cu rochia de bal pătată au fost publicate pe Facebook, Ulterior ea a fost inundată cu mesaje de susținere. O femeie a răspuns: „E frumoasă și îmi pare foarte rău că i s-a întâmplat asta. Și eu am fost batjocorită. Sper ca fata sau fetele care au făcut asta să fie pedepsite. Sau cel puțin părinții lor să fie chemați la școală. Este groaznic ce i s-a întâmplat”.

Un alt comentator a scris: „Este groaznic … ea este absolut uimitoare, cum pot fi fetele atât de crude?”. Un alt comentariu spune: „Ea este o fată superbă. Persoana care a făcut acest lucru este, probabil, geloasă pe ea”.

Mama fetei a răspuns la avalanșa de mesaje de sprijin și compasiune. „Este de necrezut ce s-a întâmplat, ea având parte de cuvinte de susținere din întreaga lume”. Fiica ei a mulțumit, de asemenea, comentatorilor pentru sprijinul lor prin intermediul rețelei de socializare.

Ea a scris: „Wow, vreau doar să am timp să mulțumesc fiecărei persoane care mi-a scris și mi-a acordat sprijin! Cu siguranță le voi fi recunoscătoare pe vecie pentru rezultatul extrem de neașteptat al acestei situații! Am avut atât de mult sprijin. Modul în care oamenii au răspuns a fost absolut copleșitor pentru mine. Mi-au dovedit că pot trece prin toate și sper că acest lucru mă va face să fiu o persoană mai puternică”.

Tânăra nu a vrut să dezvăluie numele fetelor responsabile pentru incident. A făcut acest lucru pentru nu „răspândi și mai multă ură”. Lucru care dovedește caracterul și educația de care a avut parte tânăra.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*