Breaking News

O fetiță de doi a fost la un pas să fie orbită pe viață după ce un câine a mușcat-o de față

Fetița era împreună cu familia la un festival agricol când a fost atacată de un câine pe care a încercat să-l mângâie

O fetiță de doi ani a fost la un pas să fie orbită pe viață după ce un câine a mușcat-o O fetiță de doi ani a fost la un pas să fie orbită pe viață după ce un câine a mușcat-o - Foto: Daily Mail
Distribuie:

O fetiță în vârstă de doi ani, care era împreună cu familia la un festival agricol, a fost aproape să fie orbită pe viață după ce un câine pe care a încercat să-l mângâie a mușcat-o de față, informează Daily Mail.

Oamenii care au asistat la întreaga scenă au fost îngroziți de ce au văzut. Sângele curgea șiroaie din rănile adânci de pe obrazul și nasul copilului pe nume Isla Williams. Atacul care a durat câteva secunde, aproape că a lăsat-o fără vedere la ochiul drept pe fetiță. După atac, pe fața acesteia se putea vedea amprenta mușcăturii la câțiva milimetri distanță de globul ocular.

Isla stătea în apropierea câinelui, un exemplar din rasa japoneză Akita, în timp ce familia ei se pregătea să părăsească festivalul. Ea s-a aplecat să mângâie câinele, dar acesta a sărit la ea nelăsându-i timp mamei să intervină. Câinele a mușcat-o cu sălbăticie pe fetiță de față. Mama spune că un câine agresiv nu putea fi lăsat fără botniță în preajma copiilor într-un loc public.

Femeia era la doar câțiva metri distanță de câine. Fetița era obișnuită cu câinii, familia având un Labrador mare, așa că știa ce să facă și ce să nu facă. Dar în momentul când fetița a mângâiat câinele pe cap, acesta și-a deschis fălcile și a mușcat-o. Mama fetiței s-a speriat îngrozitor, mai ale că Isla s-a umplut imediat de foarte mult sânge. Deși s-a panicat, a încercat să-i acorde imediat primul ajutor. A dus-o imediat la cortul de prim ajutor al festivalului înainte de a o duce la spital.

Fetița a fost externată după cinci ore

Acolo ea a fost consultată de un medic. Acesta i-a evaluat rănile, dar a decis să nu-i aplice cusături pentru a nu se infecta rana. După cinci ore de tratament și bandajarea feței, fetiței i s-a permis să părăsească spitalul. Mama a spus că fetița are noroc că rănile nu au fost mai grave.

Mama și tatăl fetiței au declarat că sunt furioși în ceea ce privește lipsa de empatie demonstrată de către proprietarii câinelui. Rasa japoneză Akita nu este cunoscută ca fiind o rasă periculoasă de câine. Ea este descrisă de către ”Kennel Club American” ca fiind o rasă „curajoasă, demnă și profund loială”. Cu toate acestea, există și informații că unele exemplare Akita pot fi „rezervate față de străini și adesea intolerante cu alte animale”.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline