Breaking News

A scăpat miraculos după ce un imigrant clandestin înghețat a căzut la un metru de el din avionul aflat la 1 km înălțime

Absolventul de Oxford, făcea plajă în grădina casei din Londra, când imigrantul înghețat a căzut de la o înălțime de 1000 m la doar un metru de el

Kenya Airways Kenya Airways - © Getty Images
Distribuie:

Tânărul care a fentat moartea când un imigrant clandestin înghețat a căzut de la 1000 de metri înălțime dintr-un avion și a aterizat la un metru de el în grădina sa, este un inginer software absolvent al Universității Oxford. MailOnline i-a făcut publică identitatea.

John Baldock, care are o diplomă de masterat în inginerie de la Universitatea Oxford, făcea plajă în grădina casei de 2,3 milioane de lire sterline. Tânărul locuiește în cartierul Clapham, din sudul Londrei. Corpul unui imigrant clandestin înghețat a căzut dintr-un avion cu reacție al companiei Kenya Airways.

Cadavrul a căzut la pământ, când zborul de nouă ore de la Nairobi s-a apropiat de Aeroportul Heathrow din Londra. În momentul în care avionul a deschis trenul de aterizare, cadavrul înghețat al imigrantului a căzut. Corpul a aterizat o parte pe plăcile de beton și cealaltă parte pe peluza unei grădini. Acesta a lăsat un crater masiv în grădina aflată la 21 de km est de aeroportul Heathrow.

Locul căderii cadavrului înghețat

Locul căderii cadavrului înghețat din avionul Kenya Airways

Vecinii șocați au spus că a fost un miracol că nimeni nu a murit. La mică distanță, sute de oameni se bucurau de vremea frumoasă în parcul Clapham Common din sudul Londrei. Vecinii spun că tânărul inginer a fost „foarte șocat” de incident. Martorii prezenți la fața locului spun că a fost „sânge peste tot pe pereții grădinii”. Când avionul a aterizat la Heathrow la puțin timp după aceea, în compartimentul trenului de aterizare a fost descoperită o pungă cu apă și alimente.

Martorii oculari au comentat incidentul

Locuitorii din zonă au vorbit despre scena oribilă la care au fost martori. Unul dintre ei a declarat că a auzit un sunet puternic în jurul orei 15:30 duminică. O vecină a spus pentru MailOnline: „A fost un bang puternic. La început am crezut că a căzut o schelă și nu m-am gândit la nimic mai mult. Soțul meu a hotărât să vadă ce se întâmplă și s-a dus să arunce o privire. El a fost, evident, destul de șocat când l-a văzut pe stradă pe vecinul care dădea telefon la poliție. Era foarte agitat și speriat. Corpul a aterizat la un metru de locul în care făcea plajă”.

Poliția încearcă să determine circumstanțele în care a avut loc incidentul. Trebuie stabilită și identitate imigrantului ilegal care a murit în cursul călătoriei cu avionul. O anchetă a poliției londoneze este în curs de desfășurare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline