Breaking News

20 de ani de închisoare pentru o PROFESOARĂ care a întreținut relații sexuale cu un ELEV de 13 ani

Brittany Zamora, de 28 de ani, din Goodyear, Arizona, a fost condamnată vineri la 20 de ani de închisoare

Profesoara condamnată la 20 de ani închisoare pentru sex cu un elev de 13 ani Profesoara condamnată la 20 de ani închisoare pentru sex cu un elev de 13 ani - Foto: Daily Mail
Distribuie:

O fostă profesoară din Arizona, care a pledat vinovată în fața instanței, recunoscând că a făcut sex cu un băiat de 13 ani, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare, informează Daily Mail.

Brittany Zamora, de 28 de ani din localitatea Goodyear, a spus în timpul audierilor de vineri că: „Sunt o persoană bună și onestă care a făcut o greșeală și o regret profund”, conform publicației Arizona Republic. Ea a continuat: „Mi-am trăit viața încercând să respect legea. Nu sunt în nici un fel o amenințare pentru societate”.

Tânăra și-a cerut scuze victimei și familiei sale. Ea i-a spus judecătorului Sherry Stephens că intenționează să se recalifice în închisoare. Are de gând să înceapă o viață nouă după ce își va ispăși pedeapsa, a scris aceeași publicație. În condițiile condamnării pronunțate, ea nu poate fi eliberată pentru un comportament bun. Aceasta înseamnă că atunci când Zarmora va fi eliberată va avea 48 sau 49 de ani. Odată eliberată ea va fi înregistrată și ca un infractor sexual, în registrul special destinat acestui scop.

Zamora, care a predat la Academia Las Brisas, a fost arestată în martie 2018. Ea a fost acuzată că a făcut sex cu un elev de 13 ani de mai multe ori într-o sală de clasă. Într-o anumită situație și în fața unui alt coleg de clasă, care ținea de ”șase”. Profesoara a fost prinsă când părinții copilului au observat că acesta se comportă ciudat. Ei au instalat o aplicație pe telefonul său, numită Sentry Parental Control, care monitorizează mesageria și ”conținutul sau comportamentul suspect”.

Ce face aplicația Sentry Parental Control

Aplicația Sentry trimite alerte părinților atunci când detectează imagini și mesaje suspecte pe dispozitivul copilului. De asemenea, detectează dacă un copil este sau nu expus la un conținut online inadecvat prin intermediul funcției de monitorizare web. Când părinții băiatului au început să primească alerte despre mesaje text neadecvate, l-au interogat. Atunci adolescentul a recunoscut că face sex cu Zamora.

Părinții băiatului au fost devastați la aflarea veștii. Atât mama cât și tatăl, care sunt divorțați, au cerut ca Zamora să primească sentința maximă. Totuși, profesoara a obținut pedeapsa minimă pentru infracțiunea de carea a fost acuzată. Pedeapsa maximă pentru această infracțiune este de 44 de ani în SUA. Ea este asociată cu infracțiunile de pedofilie.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline