Breaking News

VIOL ÎN GRUP comis de șase bărbați care au sechestrat o adolescentă de 16 ani timp de o săptămână

Cei șase bărbați au ținut fata de 16 ani captivă o săptămână, timp în care au violat-o în mod repetat în ultimul incident care a șocat India

Stop violului Șase bărbați au sechestrat o adolescentă de 16 ani pe care au violat-o - Foto: pixabay.com
Distribuie:

Liderii statului indian Andhra Pradesh au promis acțiuni ferme după un VIOL ÎN GRUP comis asupra unei fete de 16 ani, care a fost ținută ostatică și violată de șase bărbați timp de o săptămână, informează Daily Mail. Este ultimul caz care a provocat o indignare națională, în țara care pare să nu poată ține sub control astfel de infracțiuni.

Victima a fost găsită în stare de șoc în autogara Ongole, din cartierul Prakasam, sâmbătă seara. „Aceasta este o infracțiune sălbatică și vom lua măsuri de descurajare pentru a ne asigura că astfel de incidente nu se vor repeta”. Declarația a fost făcută de Ministrul de Interne al statului Andhra Pradesh, Mekathoti Sucharitha. Și alți oficiali din guvernul statului Andhra Pradesh, au condamnat de asemenea incidentul și au promis măsuri ferme.

Poliția a declarat că șapte suspecți au fost arestați, patru dintre ei fiind studenți în inginerie. Șocant este faptul că trei dintre cei șapte arestați sunt minori. Inspectorul de poliție din Prakasam, Siddharth Kaushal, a declarat duminică presei că unul dintre suspecți a acostat-o pe fată în timp ce aceasta își aștepta prietenul în autogară pe 17 iunie.

Tânărul a mințit spunând că îl cunoaște pe prietenul ei. El a invitat-o la el acasă unde a violat-o și apoi a sechestrat-o. Fata a fost ținută captivă timp de o săptămână. În tot acest timp, cinci dintre prietenii bărbatului au violat-o la rândul lor. Publicația ”The Times of India” scrie că fata a fost abandonată după o săptămână într-o stație de autobuz de către răpitorul ei. Acesta a amenințat-o că va suporta consecințe cumplite dacă va raporta violul la poliție.

Fata a fost descoperită în stare de șoc

Presa din India spune că după ce a scăpat de răpitorii ei, fata s-a întors înapoi în autogară. Acolo a fost remarcată de un gardian care a sunat la poliție. Ofițerii au găsit-o pe fată în stare de șoc. După consiliere, au reușit să obțină de la ea o mărturisire. Ea a povestit polițiștilor încercările oribile prin care a trecut.

Oficialul din poliție a declarat că a fost deschis un dosar penal pentru viol în grup în acest caz. În temeiul Legii privind protecția copiilor și infracțiunilor sexuale, el a promis că vinovații vor fi aduși în fața justiției. Nu este singurul viol în grup care au avut loc în India în ultimii ani. Aceste infracțiuni au determinat proteste în masă și chiar linșarea suspecților. Mai mult, a fost înăsprită legea, care prevede acum pedeapsa cu moartea prin spânzurare pentru astfel de infracțiuni.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline