Breaking News

Video: UN SUPER TATĂ! A adoptat CINCI COPII cu handicap pe care îi îngrijește cu dragoste și devotament

Bărbatul care nu credea că agențiile de plasament își vor da acordul pentru adopție deoarece este necăsătorit, a adoptat al cincilea copil cu handicap

SUPER TATĂ! Ben Carpenter, bărbatul care a adoptat cinci copii cu dizabilități SUPER TATĂ! Ben Carpenter, bărbatul care a adoptat cinci copii cu dizabilități - Sursa foto: Daily Mail
Distribuie:

Un SUPER TATĂ așteaptă cu nerăbdare ”Ziua Tatălui” din acest an, după ce a adoptat al cincilea copil cu dizabilități, informează Daily Mail.

Ben Carpenter, în vârstă de 35 de ani, este supranumit „SUPER TATĂ” atât de prieteni cât și de către familia sa. Deși inițial a vrut să adopte doar un copil, după zece ani bărbatul are acum cinci copii adoptați. Pe ultimul dintre ei îl chemă Noe. Are o afecțiune genetică gravă, cunoscută sub numele de sindromul Cornelia de Lange.

Toți cei cinci copii adoptați, Jack (11 ani), Ruby (8 ani), Lily ( 6 ani), Joseph (3 ani ) și Noah (1 an) , au nevoie de îngrijiri speciale. Aceștia sunt diagnosticați cu afecțiuni grave, de la autism la sindromul Pierre Robin.

Tatăl lucrează cu normă întreagă, într-o instituție pentru copii și adulți cu dizabilități. Încă de la vârsta de 21 de ani a vrut să fie tată cât mai curând posibil. Deși se considera un tânăr cu capul pe umeri, se îndoia că îi va fi dat un copil spre adopție fiind necăsătorit. Dar a încercat, reușind să-i convingă pe cei de la adopții că este persoana potrivită. Deoarece a lucrat cu adulți și copii cu dizabilități, a considerat corect să adopte un copil cu astfel de probleme. Era convins că va avea grijă de el în mod corespunzător.

Era sceptic înainte de a adopta primul copil

Inițial a crezut că serviciilor sociale nu îi vor încredința un copil, dar s-a înșelat. Când au văzut cât de pozitiv este și ce calificări are, au fost chiar entuziasmați. Acum, după zece ani are cinci copii și spune că nu ar schimba nimic în viața sa. Jack are autism. Ruby are sindromul Pierre Robin, ceea ce înseamnă că își poate folosi limitat brațele sale din cauza lipsei oaselor. Lily este surdă iar Joseph are sindromul Down.

Ultimul venit în familie, Noe, are sindromul Cornelia de Lange. Se caracterizează prin retard de creștere pre şi postnatal. Retard mintal sever până la profund, dismorfism facial caracteristic, anomalii ale membrelor. Însă bărbatul spune că de când a devenit parte din familie, este ca si cum ar fi „dintotdeauna acolo”.

Este povestea de viață a unui bărbat puternic. A unui tânăr care și-a găsit scopul în viață și care luptă pentru a-l duce la bun sfârșit.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline