Breaking News

VIDEO: Lecție de viață și curaj! O fetiţă care şi-a pierdut membrele din cauza meningitei își înfruntă condiția fizică

Fetița își înfruntă cu demnitate și curaj condiția fizică și reușește să facă lucruri de care unii oameni nu sunt în stare

Lecția de viață și curaj Lecția de viață și curaj dată de o fetiță care și-a pierdut membrele din cauza unei meningite (© Bath Chronicle/SWNS & AP)
Distribuie:

O fetiță care și-a pierdut membrele din cauza unei cumplite complicații provocată de meningită când avea doar 11 luni, dă acum o lecție de viață și curaj, scrie Daily Mail pe pagina sa de web. Din cauza bolii, ea și-a pierdut atât mâinile cât și picioarele, precum și o parte din nas.

Lecția de viață dată de o fetiță fără membre

Lecția de viață dată de o fetiță fără membre

Fata însă nu s-a lăsat învinsă de viață. Chiar dacă și-a pierdut membrele, ea este acum capabilă de performanțe absolut remarcabile. La vârsta de 3 ani a început deja să umble folosindu-se de proteze. Fetița chiar a participat și la un mini-maraton în luna martie a acestui an. Acum, alături de mama sa, fetița s-a apucat de gimnastică, pe care o practică fără să se folosească de proteze. Harmonie poate să sară pe trambulină, să se dea peste spate și chiar să facă un fel de morișcă.

Lecție de viață și curaj!

Fata abordează fiecare provocare cu foarte mare seriozitate și radiază de fericire de fiecare dată când îi reușește o nouă mișcare. Mama sa, Freya Hall, în vârstă de 25 de ani, a fost inițial surprinsă de dorința fiicei sale. S-a lăsat însă repede convinsă, de dragul de a o vedea fericită pe fiica sa. Aceasta povestește cum fetița a avut inițial emoții. La scurt timp după aceea și le-a înfrânt, începând să facă exerciții fizice complexe în stilul propriu. Ea primește puțin ajutor și de la antrenori, însă ambiția este meritul ei.

Angajații sălii de sport Baskervilles din localitatea Bach sunt uimiți de pasiunea și determinarea fetei. „Entuziasmul și determinarea ei sunt admirabile atât pentru gimnaști, cât și pentru antrenori” a declarat unul dintre angajați. Fata este un adevărat model de optimism și curaj pentru comunitatea din care provine. Oamenii au strâns de-a lungul timpului o sumă considerabilă de bani pentru a ajuta familia fetiței să achite costurile pentru îngrijire. Dar totul a meritat. Curajul și determinarea fetiței demonstrează acest lucru.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline