Breaking News

Și-a ucis fetița de doi ani, îndesându-i pâine în gură, ca pedeapsă că a făcut firimituri pe jos

Mama este acuzată de crimă după ce i-a umplut gura cu pâine, supărată că s-a jucat cu mâncarea și a făcut firimituri pe jos

Mama și complicele care au ucis o fetiță de doi ani Mama și complicele care au ucis o fetiță de doi ani
Distribuie:

O mamă care și-a ucis fetița de doi ani pentru că s-a jucat cu pâinea și a făcut firimituri pe jos, este acuzată de crimă în Rusia, informează Daily Mail.

Mamă a doi copii, Svetlana Mirzoeva în vârstă de 28 de ani, i-a umplut gura cu o bucată de pâine pentru că s-a jucat și a făcut firimituri pe jos. Acest lucru i-a provocat fetiței moartea, aceasta sufocându-se, informează surse din poliție. Oribilul incident a avut loc în orașul Omsk din regiunea sudică centrală a Rusiei.

Copilul nesupravegheat, se juca cu o bucată de pâine în bucătăria din apartamentul în care locuiau. În timpul jocului, fetița a zdrobit pâinea, firimituri și bucățele de pâine fiind împrăștiate peste tot. Când a intrat în bucătărie și a văzut mizeria, mama fetiței s-a înfuriat îngrozitor. Ea a decis să pedepsească copilul pentru că „a stricat o bucată de pâine”, spun rapoartele poliției. Mama furioasă a luat fetița în poală și a îndesat o bucată mare de pâine în gura copilului. Mirzoeva s-a oprit numai când brațele copilului s-au prăbușit fără viață pe lângă corp.

Ancheta poliției

Mama a spus în timpul interogatoriului poliției că fetița a încetat să respire și atunci a încercat să-i scoată pâinea din gură. Din păcate fetița era deja moartă. După aceea, femeia l-a convins pe concubinul ei, care se afla în camera alăturată, să ascundă corpul. Mama a spus detectivilor că acesta a înfășurat corpul fetiței într-un prosop albastru și l-a pus într-un sac de plastic. Apoi a ieșit afară și a aruncat sacul. După ce și-a ucis fetița și a scăpat de corpul fiicei sale, mama a continuat să trăiască de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

Dar vecinii ei au observat curând că fata a dispărut și au chemat poliția. Purtătorul de cuvânt al Comitetului de Investigații Locale a spus: „Mama a fost văzută mergând doar cu fiul ei, în timp ce fiica  lipsea. Unii vecini au devenit suspicioși și au raportat dispariția fetei la poliție”. Luată la întrebări, femeia a mărturisit crima. Adjunctul poliției din Omsk, a declarat: „Incidentul a avut loc acum o lună. Concubinul femeii a murit după ce s-a intoxicat cu alcool la zece zile după incident. Nu știm unde a ascuns corpul. Poliția caută acum corpul copilului în zona unde a avut loc infracțiunea și la groapa de gunoi situată în afara orașului”.

Cu câteva zile în urmă, Svetlana Mirzoeva a fost acuzată de asasinarea unui minor și a fost încarcerată. Fiul ei de trei ani, care a fost martor la uciderea surorii sale, a fost dus la un orfelinat. Pentru că și-a ucis fetița, suspecta se confruntă cu până la 15 ani de închisoare dacă este găsită vinovată. Ancheta este în desfășurare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline