Breaking News

O tânără de 22 de ani a murit în chinuri groaznice după ce medicul i-a rupt la naștere organele sexuale interne

Tragica întâmplare a avut loc într-un spital din Rusia, după ce medicul a încercat să-i înlăture placenta după naștere

O tânără a murit la naștere după ce organele sexuale interne i-au fost rupte de o ginecologă O tânără a murit la naștere după ce organele sexuale interne i-au fost rupte de o ginecologă (© east2west news)
Distribuie:

O mamă îndurerată a cerut ca echipa medicală să fie închisă după ce organele sexuale ale fiicei sale au fost smulse imediat după naștere, în timp ce ginecologa încerca să-i înlăture placenta, scrie Daily Mail. Tânăra a murit din cauza șocului provocat de manevra făcută de doctorița care a asistat-o la naștere.

Alisa Tepikina

Alisa Tepikina

Alisa Tepikina, în vârstă de 22 de ani, i-a zâmbit fiicei sale nou-născută, dar a murit în chinuri groaznice după ce ginecologa care a asistat-o a încercat să scoată placenta dintr-un uter inversat. Incidentul s-a petrecut în luna martie, dar mama victimei a dezvăluit abia acum toată întâmplarea. Ea a declarat că toate organele sexuale interne ale femeii au fost smulse.

Cazul a stârnit indignare după ce echipa medicală a primit doar ”mustrare”. Acesteia i s-a permis de către oficialii ruși să lucreze în continuare după decesul tinerei. În același timp a fost deschis un dosar penal de către Comitetul de Investigare al Federației Ruse. Medicul ar putea fi condamnat cu până la trei ani de închisoare pentru ucidere din culpă medicală.

Declarațiile părinților fetei

Svetlana Malyukova, de 42 de ani, mama Alisei, a declarat pentru Komsomolskaya Pravda: „Sper că vom reuși să le dovedim vinovăția și nu vor evita pedeapsa penală. Această mustrare este o batjocură. O moașă a chemat o obstetriciană în vârstă de 27 de ani, când nu a apărut placenta. Specialista a tras „violent” de cordonul ombilical. Fiica mea suferea, țipa de durere”. Părinții îndurerați au dezvăluit cum placenta Alisei a fost ruptă „împreună cu toate organele sexuale interne”.

Oficialii au confirmat faptul că cercetarea penală este tratată drept un „caz deosebit de important”. Ministerul Regional de Sănătate din Sverdlovsk i-a comunicat mamei că echipei medicale i-a fost dată o „pedeapsă disciplinară” aceasta fiind „mustrare”. Cazul penal este în curs de desfășurare

Conform declarațiilor tatălui fetei, obstetriciana a „a tras cordonul ombilical cu atâta forță” încât țipetele fiicei sale au putut fi auzite în tot spitalul. „Este vorba de ceva din Evul Mediu. I-a fost provocat un șoc dureros, o sângerare severă și ea a intrat în comă. Apoi a suferit un stop cardiac și nu și-a mai recăpătat niciodată cunoștința”, a mai spus tatăl fetei.

Au fost chemați chirurgii care au încercat să efectueze o operație în speranța că-i vor salva viața. Nu au reușit acest lucru și cauza oficială a morții fetei a fost înregistrată ca un șoc sever provocat de durere.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*