Breaking News

O mamă bețivă și-a omorât fiul de patru săptămâni după ce a adormit beată criță peste el în pat

Femeia în vârstă de 26 de ani va face închisoare după ce a adormit moartă de beată peste fiul ei cu care venise dintr-un club de noapte

O tânără beată criță și-a omorât copilul după ce a adormit peste el O tânără beată criță și-a omorât copilul după ce a adormit peste el - © Facebook
Distribuie:

O mamă bețivă a cărei copil de patru săptămâni a murit după ce ea adormit peste el fiind în stare de ebrietate, va fi închisă timp de doi ani și patru luni, informează Daly Mail.  Femeia tocmai se întorsese acasă cu băiețelul după ce a petrecut într-un club de noapte,

Marina Tilby

Marina Tilby

Marina Tilby, în vârstă de 26 de ani, a fost văzută într-un club de noapte împreună cu fiul său pe nume Darian. Ea petrecea acolo împreună cu sora ei și cu doi bărbați pe care îi întâlnise în acea noapte. Tribunalul Regal din Swansea, a consemnat faptul că băiatul a fost găsit fără semne de viață. Avea sânge în gură și era prins sub mama sa bețivă. Se întâmpla în primele ore ale zilei de 31 martie 2017, după o noapte întreagă în care femeia a consumat alcool.

Sora femeii a dat alarma

Curtea a mai consemnat că sora lui Tilby a intrat în dormitor și a văzut-o pe pârâtă dormind peste copilul ei. A reușit să scoată copilul de sub corpul sorei sale dar a observat că băiețelul era plin de sânge provenind din gură și nas. Tilby era atât de beată încât nu a putut să se trezească din somn. Sora ei a chemat ambulanța, iar băiețelul a fost dus la spital unde a murit mai târziu.

Procurorul Catherine Richards a spus că Tilby a adormit beată moartă peste copilul ei. Acesta  a suferit apoi un atac de cord. Dovezile medico-legale nu au putut dovedi că moartea a survenit datorită faptului că mama a adormit deasupra băiețelului. Medicii legiști nu au exclus posibilitatea ca băiețelul să fi suferit un sindrom brusc de moarte infantilă.

Avocatul femeii a spusă că mama nu și-a neglijat intenționat fiul, ci totul s-a datorat dependenței de alcool a femeii. Acest lucru a provocat tragicul deznodământ. Apărătorul a mai spus că tânăra a luat o serie de acțiuni catastrofale când a decis să continue să bea în acea noapte. Tânăra va fi urmărită toată viața de remușcări și sentimentul de vinovăție datorită acelei nopți. Durerea provocată de pierderea copilului o va resimți toată viața, a mai spus avocatul.

Decizia instanței

Judecătorul Paul Thomas a marcat incidentul drept „un caz îngrozitor de egoism matern”. El a criticat-o pe mamă pentru „neglijența deliberată” față de copilul ei. I-a spus acuzatei că și-a „ignorat complet” datoria de a-și proteja fiul. A mai spus că nu va ști niciodată dacă medicii ar fi putut să-l salveze, dacă și-ar fi dat seama mai devreme de starea acestuia. Judecătorul și-a exprimat „tulburarea” pentru că nu se poate demonstra ce a cauzat moartea copilului.

Judecătorul a spus: „Este responsabilitatea mamei, datoria mamei și instinctul ei natural de a pune mai presus de toate grija și siguranța copilului ei de patru săptămâni. Ai ignorat complet această datorie, ca să te îmbeți criță într-o noapte. Ai fost atât beată că ai căzut într-un somn adânc și ai dormit peste copilului tău. Acesta nu mai sufla dar nu ai observat. Avea sânge în gură, dar nu ți-ai dat seama atât ai fost de beată. Ai arătat o neglijență crasă față de integritatea fizică a fiului tău”.

Marina Tilby, a fost condamnată la doi ani și patru luni de închisoare. Mama bețivă va avea timp după gratii să mediteze la consecințele faptelor sale.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline