Breaking News

O femeie a zdrobit craniul bebelușului său de șase luni și a trimis un video partenerului pentru a-i atrage atenția

Femeia care a lovit cu sălbăticie bebelușul de șase luni, a fost condamnată la patru ani de închisoare pentru fapta comisă

Kim Frost a fost condamnată la patru ani de închisoare de către Curtea Regală din Northampton Kim Frost a fost condamnată la patru ani de închisoare de către Curtea Regală din Northampton - Sura foto: Daily Mail
Distribuie:

O femeie care a zdrobit craniul unui bebeluș de șase luni lovindu-l cu brutalitate, a filmat rănile provocate băiețelului și le-a trimis partenerului ei, informează Daily Mail. Femeia a dorit în acest fel să-i atragă atenția bărbatului. Din nefericire pentru ea, a atras atenția și autorităților, un judecător trimițând-o timp de patru ani după gratii.

Kim Frost, în vârstă de 37 de ani, a lovit copilul cu atâta sălbăticie, încât doctorii au spus că rănile provocate erau echivalente cu cele ale unui accident de mașină. E ca și cum băiețelul ar fi căzut pe fereastră de la primul etaj, a spus unul dintre medici. În mod șocant, femeia a înregistrat un mesaj video pe care l-a trimis partenerul ei de viață în încercarea de a-i câștiga atenția. Curtea Regală din Northampton a condamnat-o la patru ani de închisoare. Ea și-a recunoscut fapta și a fost acuzată de cruzime și neglijarea copilului.

În motivația dată, judecătorul Michael Fowler i-a spus femeii că este vinovată de neglijență prelungită și vătămări corporale grave suferite de copil. El a menționat faptul că acestea nu au fost accidentale, ci au fost provocate de mâna femeii. Mai grav este că aceasta nu a cerut ajutor medical de specialitate după ce a zdrobit craniul copilului.

Revoltător este faptul, că rănile la cap provocate, au fost folosite într-un gest de șantaj emoțional. Ea a filmat aceste răni făcute copilului și le-a trimis bărbatului cu care avea o relație în acel moment pentru a-i atrage atenția. Instanța a consemnat faptul că femeia era în mod clar într-o relație ”disfuncțională și toxică”. Raportul psihiatric, ce a arătat că femeia suferea de o tulburare de personalitate, nu a scăpat-o de închisoare.

Bărbatul a anunțat poliția

După primirea mesajelor și clipului video despre abuzul copilului, bărbatul a anunțat poliția, pe data de 4 februarie anul trecut. Copilul a fost dus de urgență la spital, suferind de fracturi craniene multiple si umflarea creierului. În ciuda abuzului, copilul a avut parte de o recuperare remarcabilă și acum este îngrijită de o familie adoptivă. Detectivul de caz, Kirstie Brooks, a declarat: „A fost un caz extrem de dificil. Copilul are acum 23 de luni și, din fericire, pare să fi făcut o recuperare completă. Dar, datorită severității leziunilor, rezultatul ar fi putut fi foarte diferit”.

Mama abuzivă își ispășește acum sentința de patru ani, având timp să reflecteze asupra faptei comise.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline