Breaking News

O doctoriță a smuls o mare parte din limba unei bestii care a încercat să o violeze în spital

Femeia l-a mușcat de limbă pe bărbatul care încerca să o violeză în camera de odihnă a spitalului din Africa de Sud unde făcea gardă

O doctoriță i-a smuls o bună parte din limba bestiei care încerca să o violeze O doctoriță i-a smuls o bună parte din limba bestiei care încerca să o violeze
Distribuie:

O doctoriță a smuls o bună parte din limba unei bestii care a încercat să o violeze, în timp ce dormea ​​în spațiile de odihnă ale spitalului unde făcea gardă, informează Daily Mail. Femeia s-a salvat de a fi violată brutal, mușcându-i limba bărbatului care a tăbărât asupra sa.

Tânăra doctorița în vârstă de 24 de ani, a ripostat cu curaj bestiei care se prezentase drept pacient la camera de gardă a spitalului. În momentul a care acesta a încercat să-și introducă limba în gura victimei pentru a o săruta, aceasta l-a mușcat. Mușcătura a fost atât de severă, încât aproape jumătate din limba atacatorului a fost smulsă. Violatorul a fost nevoit să fugă din camera unde tânăra se odihnea, lăsând în spate o urmă groasă de sânge.

Poliția a declanșat o alertă

Poliția care a fost chemată la spital a declanșat o alertă tuturor spitalelor din apropiere. Personalul medical a fost informat că este căutat un bărbat care avea nevoie de un tratament urgent pentru o rană la nivelul gurii.

La scurt timp după aceea, în jurul orei 2 dimineața, medicii de la Spitalul Național din Pelonomi au raportat că un pacient tocmai s-a prezentat la urgențe cu răni groaznice la limbă. Poliția l-a arestat repede. Suspectului în vârstă de 32 de ani i-a fost oprită sângerarea și a fost pansat. Apoi a fost condus înapoi la locul atacului unde victima a confirmat că el a fost atacatorul. Femeia a dat și o declarație completă cu circumstanțele în care s-a petrecut fapta.

Ulterior, violatorul a fost dus încătușat la un Spitalul Universitas, un spital privat din apropiere. Acolo a fost transferat la o unitate specializată de chirurgie plastică unde a suferit o intervenție chirurgicală completă. El va apărea în fața magistraților după ce va părăsi spitalul.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Africa de Sud, colonelul Thandi Mbambo, a declarat că suspectul a încercat să o violeze pe doctoriță. El a spus că bărbatul: „A fugit de la locul faptei când doctorița i-a mușcat și smuls limba”. Tânăra doctoriță a fost supusă ulterior unor teste medicale mai amănunțite. A cum ea beneficiază de consiliere psihologică.

În perioada 2017-2018, statisticile arată că în Africa de Sud 40.000 de femei au fost violate. Se crede că cifra este mult mai mare, experții spunând că doar 1 din 4 violuri este raportat. Statisticile arată, de asemenea, că 40% dintre femeile din Africa de Sud sunt probabil violate în timpul vieții

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline