Breaking News

MANUALUL PEDOFILULUI: sinistra descoperire făcută de soție în dormitorul conjugal

Aceasta s-a îngrozit după ce a descoperit că soțul său păstrează un manual de pedofilie de 75 de pagini în dormitor

Un bărbat a fost prins de soție cu MANUALUL PEDOFILULUI în dormitorul conjugal Un bărbat a fost prins de soție cu MANUALUL PEDOFILULUI în dormitorul conjugal
Distribuie:

O soție îngrozită și-a turnat soțul la poliție după ce a descoperit că păstrează MANUALUL PEDOFILULUI, o broșură de 75 de pagini, în dormitorul comun, informează Daily Mirror.

Julian Pitcairn, un bărbat respectat în comunitate, voluntar al unei asociații de caritate, a încercat inițial să pretindă că materialul a fost plantat în casă de un hoț. Știrea a șocat iar bărbatul a fost pus la zid de membrii comunității în care trăia. Cu toate acestea, bărbatul a scăpat de închisoare datorită clemenței unui judecător.

La cei 58 de ani ai săi, bărbatul a apărut în fața judecătorului Peter Moss la Curtea Regală din Guildford. A fost acuzat că deținea MANUALUL PEDOFILULUI, o carte de 75 de pagini, destinată să-i ajute pe potențialii prădători sexuali în delictele lor. Cartea mai conține și o serie de imagini indecente ale copiilor, s-a aflat în instanță.

După percheziția informatică a computerului personal, anchetatorii i-au mai adus și alte acuzații. Termenul de căutare „cum să urmărești elevele” a fost găsit pe computerul său. În plus au fost găsite sute de imagini indecente cu copii în vârstă de până la șase ani.

Procurorul Alexander Williams, a spus că Pitcairn era o figură locală respectată anterior în comunitate. El s-a oferit voluntar în trei organizații caritabile, printre care și Societatea Alzheimer. Soția sa, Katherine, a descoperit manualul ascuns în propriul lor dormitor. Pitcairn a negat vehement că MANUALUL PEDOFILULUI îi aparținea. El a încercat să pretindă că a fost plantat acolo de un hoț.

Soția l-a turnat la poliție

Soția lui Pitcairn s-a dus ulterior în secret la poliție și a făcut o plângere anonimă. Soțul ei a fost arestat în urma denunțului făcut de aceasta în martie 2018. În cele din urmă bărbatul și-a recunoscut vina. Curtea a constatat că Pitcairn a acceptat că are o problemă și că a avut dificultăți în relația cu soția sa. Dar apărarea a spus judecătorului că inculpatul a făcut pași reali și pozitivi pentru a-și rezolva problemele.

Avocatul său, David Jones, a adăugat: „El nu prezintă un risc pentru public și pare să fie potrivit pentru programul de reabilitare privind riscurile sexuale”. Apărătorul nu a uitat să spună că acesta a fost voluntar pentru ”Societatea Alzheimer” în timpul liber, ceea ce dovedește că este un om bun.

Judecătorul a arătat o clemență nejustificată

Judecătorul Peter Moss a arătat simpatie pentru Pitcairn. Bărbatul a apărut elegant în instanță, cu părul alb aranjat și o expresie facială plăcută. Purta ochelari și un costum de culoare gri, cu cămașă albastră și cravată bleumarin. Îl privea fix pe judecătorul Moss. Fratele și sora lui au participat la sentință și au stat în public.

A fost condamnat pentru că poseda MANUALUL PEDOFILULUI și pentru că s-au descoperit imagini indecente ale copiilor în computerul personal. A primit doar doi ani de închisoare cu suspendare. A mai fost obligat să urmeze timp de 20 de zile, sesiuni de tratament dedicate delicvenților sexuali. În plus, va trebui să presteze 120 de ore de muncă în folosul comunității.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*