Breaking News

VIDEO: O tânără este prinsă de față de către o caracatiță pe care încerca să o mănânce crudă și vie

O vlogeriță originară din China a fost prinsă de față de către o caracatiță mică pe care intenționa să o mănânce crudă și vie în timpul unui live

Vlogeriță mușcată de caracatiță în timp ce încerca să o mănânce crudă și vie Vlogeriță mușcată de caracatiță în timp ce încerca să o mănânce crudă și vie -Foto: Facebook
Distribuie:

O vlogeriţă originară din China, pe nume „seaside girl Little Seven”  a avut parte de un incident neașteptat cu o caracatiță în timpul unui live pe internet, informează Daily Mail. Aceasta a fost prinsă de față de către o caracatiță mică pe care intenționa s-o mănânce crudă și vie.

Cefalopodul însă nu a fost prea încântat de planurile femeii, așa că s-a apărat agățându-se cu ventuzele de fața ei. Femeia a început să țipe de durere în timp ce încerca să scape de tentacule.

Surpriză în timp ce transmitea live

Caracatițele își folosesc de obicei numeroasele lor brațe pentru a-și înșfăca prada sau pentru a se apăra de pericole. Pentru a face acest lucru, se folosesc de forța tentaculelor și de ventuzele cu care se prind de pradă sau de dușman. O caracatiță de Pacific matură are în jur de 280 de ventuze pe fiecare tentacul și fiecare dintre aceste ventuze au receptori chimici.

La începutul clipului, caracatița deja se prinsese de fața femeii, dar aceasta s-a amuzat inițial de situație. Pe măsură ce și-a dat seama că nu o poate dezlipi, fata a început însă să intre în panică și să plângă. Aceasta a spus în fața camerei că o doare și că animalul nu vrea să-i dea drumul. După un timp, a reușit totuși să înlăture creatura de pe obrazul său stâng. Dar caracatița a lăsat urme roșii de sânge pe fața ei, datorită ventuzelor cu care a strâns-o.

Vlogeriţa trăiește în orașul Lianyungang și adoră să mănânce fructe de mare. Aceasta a consumat o gamă largă de astfel de produse în fața camerei. Ea a dorit să devină faimoasă repede, așa că i-a venit ideea să mănânce o caracatiță vie. Dar planul nu a ieșit exact așa cum a prevăzut ea. În mod ironic aceasta a devenit peste noapte mai cunoscută în urma incidentului. Chiar dacă nu chiar cum și-ar fi dorit ea a avut de câștigat din toată întâmplarea.

Internauții s-au amuzat și ei de spectacol, trimițând mesaje hilare. „A meritat-o. A încercat să mănânce caracatița iar caracatița a încercat să o mănânce pe ea” a spus un internaut. Un altul a comentat sec: „ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline