Breaking News

VIDEO: O creatură bizară a provocat isterie și discuții aprinse pe internet

Cum a reușit ”puiul de vârcolac” să provoace dezbateri furtunoase și confuzie online

Creatura bizară care a provocat isterie pe internet Creatura bizară care a provocat isterie pe internet (© AsiaWire/Facebook)
Distribuie:

Un video postat pe rețelele de socializare care prezenta o creatură bizară a devenit viral, provocând ulterior multe comentarii dar și o uriașă confuzie în mediul online. Daily Mail a publicat un articol pe această temă, care prezintă punctul de vedere al autorităților în această chestiune.

Micuța creatură bizară, are corpul unei pisici și capul unui ”pui de vârcolac”. Cele câteva fire negre de păr de pe cap, îi dau un aspect umanoid. Fiara are colții ascuțiți precum felinele și ghearele ascuțite la cele patru membre. Isteria a fost declanșată în Malaezia. Poliția de stat pretinde că de fapt bestia este o farsă de prost gust și nu a fost semnalată niciodată prezența unei astfel de vietăți în Malaezia.

Postarea video online

Toată isteria provocată de această poveste au forțat autoritățile să declanșeze o anchetă. La sfârșitul ei poliția din Malaezia a dat un comunicat de presă. În comunicat este negată existența acestei creaturi bizare.

Șeful poliției de stat, Datuk Rosli  Abdul Rahman, a declarat că zvonurile care circulă despre existența acestei creaturi sunt neadevărate. El a spus: „Investigațiile au arătat că imaginile au fost descărcate de pe internet înainte ca acestea să fie difuzate pe rețelele de socializare”. Oficialul susține că descoperirea a fost făcută în Pahang, un stat din Malaezia cu o suprafață de 36.137 kilometri pătrați și o populație de 1,6 milioane de locuitori. El a mai spus că: „Sper că publicul va înceta să difuzeze știri despre această presupusă descoperire”.

Șeful poliție de stat a mai adăugat că nu a fost vorba nici de o așa zisă ”descoperire”, așa cum se sugera în postările de pe rețelele de socializare. În informațiile care circulau online, era o poveste înfricoșătoare despre un animal ținut într-un laborator. Acesta era într-o locație necunoscută, hibrid al unor cercetări științifice secrete.

Cu toate acestea, se crede că această creatură misterioasă, nu este ceea ce pare a fi. Este doar un vârcolac ce are capul unui copil , dar care este o jucărie de silicon vândută online. Oficialii susțin că nu este vorba decât de o farsă bolnavă, creatura fiind rodul unei imaginații la fel de bolnave.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline