Breaking News

VIDEO: Momentul terifiant în care o femeie toreador este luată în coarne și izbită de un taur de o jumătate de tonă

Femeia a fost împunsă în falcă, obraz și în orbita oculară fiind izbită cu forță în peretele arenei unde se desfășura lupta cu tauri

O femeie toreador din Mexic a fost schilodită în timpul unei lupte de un taur furios O femeie toreador din Mexic a fost schilodită în timpul unei lupte de un taur furios
Distribuie:

Hilda Tenorio,  o femeie toreador în vârstă de 32 de ani din Mexic, a fost rănită de un taur  în timpul unei reprezentații de lupte cu tauri în orașul Puebla, scrie Daily Mail în ediția electronică. Aceasta a primit îngrijiri de urgență în urma leziunile suferite, fiind scoasă pe brațe din arenă. Apoi a fost dusă la un spital pentru a fi operată, falca fiindu-i dislocată în urma atacului.

Întregul incident a fost filmat de către un spectator din tribune. În înregistrare se poate vedea cum taurul, pe nume Querido Viejo (care s-ar traduce ca „dragul meu vechi prieten”) o ia în coarne. Domnișoara Tenorio ținea o capă roz cu galben în fața taurului care alerga spre ea. Animalul furios nu a încetinit. Ba din contră, acesta a intrat în coliziune cu femeia toreador, lovind-o cu forță de marginea arenei. Aceasta a rămas nemișcată în țărână în timp ce martorii la cumplita scenă priveau cum matadorii alergau să-i acorde primul ajutor.

Momentul  atacului

În filmul făcut la fața locului se poate vedea cum femeia stă hotărâtă pe poziție înainte ca taurul să o lovească. Apoi se poate vedea cum aceasta este cărată afară din arenă, cu gura și nasul acoperite de sânge.

După operație, domnișoara Tenorio a intrat pe rețelele de socializare pentru a le mulțumi susținătorilor online pentru gândurile bune. Aceasta a mai spus și că din cauza durerilor nu a putut să doarmă. Maxilarul i-a fost spart iar obrajii fracturați până la orbita ochilor. Femeia și-a păstrat totuși simțul umorului, declarând: „Cel puțin voi avea o nouă față de platină, deși mi-aș dori să fi valorat mai mult, ca un [premiu] Grammy”.

În 2010, pe când avea doar 23 de ani, Hilda a fost străpunsă de un taur în Mexico City. Ea a avut atunci nevoie de 80 de copci. Acum, presa din Mexic a declarat că aceasta va lua o pauză de șase luni de la luptele cu tauri.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline