Breaking News

Un tată fără scrupule și-a VIOLAT FIICA VITREGĂ de 1.800 de ori de la vârsta de 10 până la 16 ani

Monstruos este faptul că acesta a bătut-o brutal când a rămas însărcinată, încercând să-i provoace un avort

Distribuie:

Un bărbat care și-a violat fiica vitregă de 1.800 de ori de la vârsta de 10 ani și până la vârsta de 16 ani când a rămas gravidă, va fi închis timp de 15 ani, scrie Daily Mail în ediția electronică.

Bărbatul care locuiește în Australia, a fost găsit vinovat vineri că a întreținut o relație incestuoasă cu fiica sa vitregă, pe care a și violat-o și maltratat-o, scrie publicația ”The Courier Mail”. Instanța a constatat faptul că bărbatul de 41 de ani a început să abuzeze de fată încă de la vârsta de 10 ani. Timp de șase ani acesta și-a abuzat victima, până când aceasta a fugit de acasă la vârsta de 16 ani.

În timpul acestei perioade de șase ani, se estimează că și-a violat fiica vitregă de 1800 de ori. În momentul în care a rămas însărcinată, acesta a bătut-o în speranța că va pierde copilul, s-a spus în instanță. Adolescenta a dat naștere fiului bărbatului la vârsta de 15 ani. Chiar și în aceste condiții, acesta a continuat să o violeze, adesea în fața nou-născutului, chiar în casa familiei. Abuzurile au avut loc în timp ce mama fetei era plecată afară sau era în altă cameră, dar rămâne neclar dacă știa că bărbatul a violat-o pe fiica sa.

Judecat de o instanță din Brisbane

Judecătoarea Deborah Richards l-a condamnat pe bărbat vineri la Curtea Districtuală din Brisbane. În ciuda faptului că a fugit de bărbat, victima, acum în vârstă de 19 ani, se confruntă zi de zi cu grave probleme. Are adesea tendințe de suicid, datorită faptului că trebuie să-și crească singură pe fiul său de patru ani. Într-o declarație adresată tribunalului, tânăra de 19 ani a spus că a dorit o „viață normală”. Ea dorea să fie o adolescentă obișnuită, ca ceilalți copii.

Vineri, judecătoarea Richards a reamintit toate suferințele pe care le-a trăit fata până la vârsta de 16 ani. Toate acestea au făcut-o să fugă din disperare de tatăl vitreg pentru totdeauna. Ea a descris cum omul și-a violat fata, distrugându-i viitorul pentru totdeauna. Când nu a mai rezistat terorii și umilințelor la care a fost supusă, aceasta a fugit de acasă. Nu s-a mai întors niciodată în casa părintească.

Judecătoarea Richards a spus că deși și-a violat fiica vitregă, bărbatul nu ar fi arătat nici un fel de regret. El a recunoscut că știa că aceasta se confruntă cu probleme de sănătatea mintală din cauza comportamentului său. A fost închis timp de 15 ani și va fi eligibil pentru eliberare condiționată în anul 2030.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline