Breaking News

PEDEPSITĂ ȘI UMILITĂ! O filipineză a fost legată de un copac de angajatori pentru că a lăsat o piesă de mobilier în soare

Femeia a fost legată de către angajatorii ei bogați din Arabia Saudită ca pedeapsă că a uitat o piesă de mobilier scumpă în soare

Tânăra filipineză pedepsită și umilită Tânăra filipineză pedepsită și umilită pentru că a uitat o piesă de mobilier în soare - Foto: © ViralPress
Distribuie:

O servitoare filipineză a fost legată de un copac fiind pedepsită că a uitat o piesă de mobilier scump afară în soare, informează Daily Mail pe pagina sa de web.

Tanara filipineză legata de copac

O filipineză a fost legată de un copac pentru că a uitat mobilierul în soare

Femeia pe nume Lovely Acosta Baruelo, de 26 de ani, lucra de câteva luni pentru o familie bogată din Ryad, Arabia Saudită. Ea și-a înfuriat angajatorii după ce a uitat o bucată de mobilier scump afară în căldură, unde risca să fie decolorată de soare.

Tânăra filipineză legată de copac

Tânăra filipineză legată de copac pentru că a uitat o piesă de mobilier în soare

Un coleg , de asemenea din Filipine, a făcut poze cu femeia pedepsită, care o arată pe tânără legată de un copac, de mâini și picioare, în grădina somptuoasei case a familiei. Familia bogată a dat de înțeles că femeia a fost legată de copac pentru a-i arăta efectele provocate de statul afară sub soare.

Autoritățile filipineze au intervenit

Departamentul pentru Afaceri Externe din Filipine (DFA) a declarat că a înțeles gravitatea situației. A ajutat-o ​​cu succes pe tânăra mamă a doi copii să se întoarcă acasă. Ambasada statului Filipine din Ryad a confirmat că tânăra a fost repatriată. Ea a ajuns la Manila la ora 20:55 pe data de 9 mai 2019. O femeie care a fost colegă cu tânăra a cerut ajutor ambasadei. Ea a declarat că angajatorul lor le pedepsește de câte ori comit mici greșeli.

Mama celor doi copii s-a reunit cu familia ei în La Union, Filipine. Vorbind în această săptămână tânăra a declarat: „Le mulțumesc foarte mult tuturor celor care m-au ajutat. Vreau, de asemenea, să solicit ajutor pentru ceilalți filipinezi care au plecat acolo. Ei sunt cei care m-au ajutat și au postat fotografiile. Mă tem pentru siguranța lor. Sper să fie și ei salvați”.

Se estimează că aproximativ 2,3 milioane de filipinezi lucrează în Orientul Mijlociu și Africa. Din acest număr, mai mult de jumătate sunt femei. Au existat numeroase plângeri că acestea sunt maltratate de către angajatori.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline