Breaking News

MI S-A ÎNTORS STOMACUL PE DOS, spune o mamă care și-a găsit fetița de 15 luni plină de mușcături când a luat-o de la creșă

Mama și-a găsit fetița acoperită cu peste 25 de semne de mușcături pe spate, după ce a adus-o acasă de la creșă

O fetița a fost mușcată în timp ce era îngrijită la creșă O fetița a fost mușcată în timp ce era îngrijită la creșă (© Facebook)
Distribuie:

Publicația The Sun prezintă în ediția sa electronică povestea unei mame pe nume Alice Bryant, care a distribuit pe Facebook imaginile cu fetița ei plină de mușcături pe spate, după ce a adus-o acasă de la creșă. Totul s-a întâmplat la doar cinci zile după ce și-a dus fetița la o creșă din Arizona.

Mama s-a îngrozit după ce a găsit-o pe fiica ei de 15 luni acoperită cu urme de mușcături roșii. Acestea au fost provocate în perioada în care ea a fost lăsată la creșă. Femeia a izbucnit în lacrimi când a găsit cel puțin 25 de semne pe spatele fiicei sale Rosalynn. Ea a spus că nu a primit nicio explicație plauzibilă nici de la personalul creșei, nici de la autorități.

Femeia a distribuit imaginile pe Facebook

Imaginile distribuite pe Facebook, arată urmele lăsate pe spatele fetiței după cinci zile petrecute la o creșă din orașul american Tucson. Femeia a depus un raport la poliție acuzând instituția de neglijență. În același timp a notificat și Departamentul de Sănătate, care se ocupă de acreditarea instituțiilor responsabile de îngrijirile de zi. Dar după două luni de la incident, acțiunea era încă în curs de investigare. Ea a spus: „Nici un cuvânt și nici un departament nu m-a contactat cu actualizări despre mersul anchetei. Toate aceste mușcături s-au întâmplat într-o singură zi. Vă rog distribuiți!”

Potrivit postului de televiziune Live5News, Departamentul de Poliție din Tucson a confirmat că ofițerii au făcut un raport inițial. Anchetatorii au făcut fotografii pe 26 februarie, ziua în care sa întâmplat incidentul. Mama a declarat la același post că sunt minimum 25 de mușcături pe care le-au identificat pe corpul fetiței cu ofițerul de poliție. Polițiștii spun că nu au fost făcute acuzații sau arestări încă, dar cazul este anchetat în continuare.

Mama fetiței solicită răspunsuri cu privire la modul în care au fost provocate mușcăturile. Ea este îngrijorată că dacă nu se ia nici o măsură, același lucru s-ar putea repeta și copilului altcuiva. Postarea mamei pe Facebook a primit mai mult de 9.000 de reacții. De asemenea peste 10.000 de oameni au comentat pe marginea subiectului.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline