Breaking News

VIDEO: MIREASĂ ȘOCATĂ! Fosta prietenă a mirelui purtând rochie de mireasă îl roagă să se întoarcă la ea

O mireasă rămâne șocată în fața altarului după ce fosta prietenă a mirelui cade în genunchi purtând rochie de mireasă și îl imploră să o ierte

Fosta prietenă a mirelui apariție șoc la nunta acestuia Fosta prietenă a mirelui apariție șoc la nunta acestuia (© Sina News)
Distribuie:

Daily Mail publică în ediția sa electronică un video cu șocul trăit de o mireasă în fața altarului, în momentul în care fosta prietenă a mirelui, îmbrăcată la rândul ei în rochie de mireasă, îl imploră pe acesta să se întoarcă la ea.

Fosta prietenă într-o stare de surescitare vizibilă, poate fi auzită în film cum îi strigă mirelui “a fost vina mea”. Apoi cade în genunchi în fața lui în timp ce mireasa adevărată este în stare de șoc.

Fosta iubită a mirelui a apărut în timpul ceremoniei, exact în momentul în care mirele era pe cale să-și sărute mireasa. Mireasa a ales să plece în timpul scenei jenante, arătând furioasă. Videoclipul de 30 de secunde, care a devenit viral, se pare că a fost filmat recent la o nuntă din China.

A fost prima dată când un blogger de divertisment a prezentat un astfel de filmuleț în mass-media chineză. Potrivit ”Star Video”, mirele s-a despărțit de fosta sa iubită deoarece personalitățile lor erau prea diferite. El a părut vizibil surprins când femeia a apărut brusc la nunta sa neinvitată. Purta la rândul ei o rochie albă elaborată.

Postarea VIDEO

Fosta lui iubită l-a rugat să o ierte și să-i dea o altă șansă. În tot acest timp, mirele o ținea de mâna pe logodnică în încercarea de a o liniști. Și maestrul de ceremonii a fost șocat de întreaga scenă. Acesta a putut fi auzit spunând: “avem o situație neașteptată aici”. Apoi a adăugat: “probabil că aceasta este realitatea iubirii”.

Într-o încercare de salvare a nunții, maestrul de ceremonii a citat un vechi proverb chinezesc. Acesta spune că: “Dacă întrebi viața ce este dragostea, aceasta îți va răspunde că este să-ți dedici viața altcuiva”. Mireasa și membrii familiei ei au fost îngroziți la apariția rivalei în dragoste.

În ciuda faptului că mirele a încercat să-și consoleze mireasa, ea s-a smucit și a a plecat de la ceremonie. Utilizatorii de Weibo (un Twitter chinezesc) și-au exprimat sprijinul pentru mireasă și au condamnat-o pe fost prietenă “nerezonabilă”. Unul a comentat: “Nu distruge relația altora doar pentru a-ți satisface propria obsesie”.

Comentarii Facebook
Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline