Breaking News

VIDEO: Accident groaznic! O halterofilă a scăpat haltera din mâini la Campionatele Europene

Halterofila Gaelle Nayo Ketchanke concura pentru Franța la categoria 76 de kg la Campionatele Europene de Haltere din Batumi, Georgia

Halterofila Gaelle Nayo Ketchanke Halterofila Gaelle Nayo Ketchanke accident groaznic la Campionatele Europene de Haltere
Distribuie:

Halterofila Gaelle Nayo Ketchanke, în vârstă de 30 de ani, a scăpat haltera din mâini în timp ce concura la categoria 76 de kg pentru Franța, la Campionatul European de Haltere din Batumi, Georgia, informează Daily Mail.

Halterofila Gaelle Nayo Ketchanke

Halterofila Gaelle Nayo Ketchanke

Femeia și-a rupt o mână în două locuri în timp ce era la a treia încercare la stilul smuls în timpul campionatelor europene. În videoclipul de mai jos este redat momentul cu groaznicul accident al sportivei. Aceasta încerca pentru a treia oară să ridice greutatea de 110 kg la stilul smuls. Din nefericire pentru ea, ceva s-a întâmplat și a scăpat greutatea peste ea, lucru care i-a provocat o dublă fractură a brațului.

Momentul accidentului

Atleta încercase deja să ridice de două ori greutatea de 110 kg dar ratase ambele încercări. A prins bara greutății pentru a treia încercare. Momentul era transmis în direct de către Federația Europeană de Haltere. Ketchanke a reușit să ridice greutatea deasupra capului, dar ceva a mers prost și aceasta a căzut peste ea. Din imagini se poate vedea cum cotul stâng a cedat și mâna s-a rupt în țipetele îngrozite ale mulțimii. Haltera a alunecat pe spate, iar femeia a căzut la podea cu bara greutății peste ea.

Camera de filmat a surprins și reacția celor din echipa franceză. Aceasta privește cu groază coechipiera lor în agonie, după groaznicul episod. În microfoane se pot auzi puternicele țipete de durere ale femeii. Imediat un echipaj medical o înconjoară să o trateze, în timp ce comentatorii povestesc incidentul.

Ketchanke a câștigat medalia de argint la ultimele campionate europene care au avut loc în România. Femeia a fost dusă la spital după ce a părăsit sala de concurs pe o targă. Din primele informații se pare că ea și-a rupt brațul stâng în două locuri și un cot i-a fost dislocat.

Accidentarea a venit în cel mai rău moment posibil pentru veterana Ketchanke. Aceasta urma să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline