Breaking News

VĂDUVA NEAGRĂ a angajat un asasin să-i ucidă soțul pentru că banii primiți la divorț nu erau suficienți

Când milionarul Adam Anhang a divorțat de soția sa, Aurea Vazquez Rijos, i-a oferit sute de mii de dolari, dar asta nu a fost suficient pentru ea ...

Văduva Neagră a angajat un asasin plătit să-i omoare soțul Văduva Neagră a angajat un asasin plătit să-i omoare soțul - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

Daily Mail a publicat un caz despre VĂDUVA NEAGRĂ care a angajat un asasin plătit să-l ucidă pe fostul ei soț, milionarul Adam Anhang, pentru că nu a fost mulțumită de banii pe care i-a primit în urma divorțului.

Născut în Winnipeg, Canada, dar cu cetățenie americană, Adam a avut un fler deosebit în afaceri încă din copilărie. Era mândria familiei sale. Adam a fost ambițios pe tot parcursul educației sale. După terminarea studiilor a intrat în domeniul imobiliar și și-a înființat propria afacere de consultanță. Adam a ajuns să investească în proprietăți pe o insulă din Porto Rico. A devenit co-proprietar al unei stațiuni de vacanță.

Adam a câștigat o avere de aproximativ 24 milioane de dolari. Banii nu l-au schimbat pe Adam și ceea ce îl făcea foarte special era generozitatea lui. Îi ajuta pe toți și era mereu dispus să-și ajute prietenii.

La 32 de ani, Adam a întâlnit-o pe Aurea, o tânără plină de farmec, la scurt timp după ce a ajuns în Porto Rico. Era fostă Miss Porto Rico Petite. Au început să se întâlnească și s-au mutat împreună la sfârșitul anului 2004. La scurt timp după aceea, Aurea i-a spus lui Adam că era însărcinată. I-a sugerat că venind dintr-o familie catolică devotată, căsătoria era singura opțiune. Bărbatul a făcut ce trebuia și în martie 2005, cuplul s-a căsătorit într-o mică ceremonie.

A ținut secret acest lucru față de mulți dintre prieteni și familia lui. Era conștient că aceștia nu vor aproba graba cu care s-a căsătorit. Fiind un om de afaceri inteligent, Adam a aranjat ca Aurea să semneze un acord prenupțial cu o zi înainte de nuntă.

A ajuns să-i fie frică pentru viața lui

La scurt timp după nuntă, Adam a aflat că femeia nu era însărcinată, totul fiind un șantaj ordinar pentru a o lua de nevastă. Și-a dat seama de faptul că mariajul său nu putea continua. După doar șase luni, Adam i-a spus soției că totul s-a terminat și a cerut divorțul. Le-a spus prietenilor că era îngrijorat de modul în care Aurea ar reacționa la divorț. Suspiciunile îi erau alimentate de anturajul dubios din care fosta sa soție făcea parte.

Văduva Neagră avea un plan diabolic

Fosta soție l-a sunat de peste 10 ori pentru a încerca să-l convingă să ia cina cu ea. A motivat că trebuie să discute detaliile divorțului lor. Adam a fost de acord. La 22 septembrie 2005, Adam și Aurea au luat cina la restaurantul Dragonfly, într-un cartier istoric din San Juan.

La ieșirea din restaurant cuplul a fost atacat de un bărbat înarmat cu cuțit. Aurea a fost lovită și trântită cu violență la pământ. Lui Adam asasinul i-a zdrobit capul cu un bolovan din pavaj. Aurea a scăpat cu răni minore. În acel moment, Puerto Rico suferea de un val de violență. Rata criminalității era ridicată și se credea că Adam și Aurea fuseseră victime ale unui alt jaf.

Lucrurile nu se legau

Familia lui Adam a descoperit că presupusul atacator nu luase niciun ban în timpul presupusului jaf. Singura persoană care a beneficiat într-adevăr de moartea lui Adam a fost Aurea. Acordul prenupțial spunea că ea putea obține aproximativ 360.000 de dolari după divorț. Însă în calitate de văduvă, putea să pretindă aproape toată averea. Atunci și-au dat seama că Aurea a aranjat moartea lui Adam.

Nu au reușit să dovedească acest lucru deși prietenii lui Adam au spus că se temea pentru viața sa. Aurea la șase luni după moartea lui Adam, a dat în judecată părinții îndurerați, cerând o parte din averea lui și insistând că a fost înșelată. Pretențiile ei au fost respinse. Familia lui Adam era sigură că Aurea fusese implicată, dar problema era că nu puteau dovedi acest lucru. Poliția era pe un drum greșit.

Până la urmă, în anul 2008 poliția a arestat un suspect. Alex Pabón Colón a mărturisit că Aurea i-a promis 3 milioane de dolari pentru a-l omorî pe soțul ei, cu care era în divorț. Asasinul a pledat vinovat pentru uciderea lui Adam și a cooperat pe deplin cu poliția. Fosta soție a aflat și a devenit fugară. A urmat un joc de-a șoarecele și pisica ce a durat ani. ”Văduva Neagră” a călătorit peste granițe, și-a schimbat numele, și-a vopsit părul și și-a câștigat existența ca și ghid turistic.

A căzut în capcana FBI

Dar FBI-ul a urmărit-o constant iar presa europeană a numit-o “Văduva Neagră” din cauza istoriei ei. Autoritățile americane și cele spaniole i-au pregătit o capcană. Au creat o agenție de turism fictivă și au chemat-o la Madrid cu promisiunea unui loc de muncă. Aurea a mușcat momeala și când a ajuns cu un zbor în Spania în iunie 2013, a fost arestată la aterizare. Procesul a început în august 2018. În octombrie 2018 a fost găsită vinovată. “Sunt nevinovată și timpul o va dovedi”, a strigat Aurea la aflarea sentinței. În luna martie 2019, ”Văduva Neagră” a primit condamnarea la închisoare pe viață.

Comentarii Facebook
Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline