Breaking News

O mamă și-a ucis fiica de două luni zdrobindu-i coastele, pentru că nu se oprea din plâns

Abigail Palmer, o mamă singură de 33 de ani, a apăsat pieptul fiicei sale Teri-Rae cu o forță atât de mare încât i-a rupt coastele nou-născutei

O mamă și-a ucis fiica de două luni zdobindu-i coastele O mamă și-a ucis fiica de două luni zdobindu-i coastele - Sursa foto: Daily Mail
Distribuie:

Daily Mail informează în ediția sa electronică despre o mamă singură care și-a ucis fiica de două luni zdrobindu-i coastele, pentru că fetița nu se oprea din plâns. Revoltător este faptul că după ce a făcut asta, și-a sunat dealerul ei de cocaină în loc să cheme o ambulanță. Femeia a fost judecată și condamnată la 13 ani de închisoare.

Abigail Palmer în vârstă de 33 de ani, a apăsat pe pieptul fiicei sale Teri-Rae cu o forță atât de mare încât i-a rupt coastele fetiței. Curtea regală din Birmingham a găsit-o vinovată pe femeie de omucidere, într-un proces judecat la începutul acestei săptămâni. În timpul audierilor, curtea a constatat că femeia și-a sunat dealerul său de cocaină, în timp ce copilul ei era în stare critică. Ea nu a chemat ambulanța timp de 15 minute și până când au sosit paramedicii, fetița a murit. Ei nu au reușit să o resusciteze pe Teri-Rae.

Declarații din instanță

Instanța a constatat conform spuselor lui Palmer, că nu dormise 72 de ore înainte de incident. Judecătoarea care a condamnat-o a spus că mama a zdrobit cutia toracică a fetiței cu mâinile ei. Ea i-a provocat fetiței zece fracturi la nivelul coastelor, iar fetița nu a mai putut să respire. Judecătoarea a spus: „Ceea ce ați făcut a fost îngrozitor. Numai tu știi de ce i-ai făcut acest lucru lui Teri-Rae. Nu e nevoie de prea multă imaginație să-ți dai seama de ce ai făcut-o. Fetița plângea și totul s-a declanșat pe seama lipsei de somn datorate chefurilor din zilele precedente”.

Teri-Rae a murit pe data de 2 ianuarie 2017, la numai nouă săptămâni de la naștere, cântărind doar 2 kilograme. Mama fetiței a fost testată pozitiv pentru consum de cocaină în timpul sarcinii. Ea s-a confruntat și cu amenințarea ca Teri-Rae să-i fie luată din îngrijire din cauza abuzului de droguri și alcool.

Nu există nici o dovadă că mama se afla sub influența cocainei în momentul tragediei. Totuși în ziua tragediei, femeia a avut 23 de apeluri către furnizorul său de droguri. Ea a negat de asemenea consumul de alcool. Totuși medicii de la spital au declarat că aceasta mirosea a alcool în ziua incidentului. Două sticle de băuturi spirtoase au fost găsite și în frigiderul femeii.

În momentul pronunțării sentinței judecătoarea a spus că și-a ucis fiica într-un gest suprem de egoism. Aceasta a tras și o concluzie amară: „Acesta este lucrul cu care va trebui să trăiți și să vă străduiți să vă împăcați”.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*