Breaking News

Copiii fac lucruri trăznite! Planul unei fetițe de a chiuli de la școală a devenit viral

O fetiţă isteaţă din Marea Britanie a conceput un plan năstruşnic pentru a lipsi de la şcoală, care însă a eşuat în mod hazliu

Planul năstrușnic al unei fetițe de a lipsi de la școală Planul năstrușnic al unei fetițe de a lipsi de la școală - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

Planul ei de a chiuli de la școală consta în a-și picta pete roșii pe corp. Acestea trebuiau să dea impresia că este bolnavă de varicelă. Fetiței (pe nume Lily) i-a venit ideea după ce a văzut că mai mulți colegi au lipsit de la școală. Aceștia au contractat boala și au primit adeverință medicală, scrie Daily Mail pe pagina sa de web.

Părinții ei însă s-au prins iute că totul este o păcăleală și i-au spus fetei că o vor duce la doctor. Auzind asta, fetița a încercat să șteargă urmele făcute cu o carioca, doar ca să descopere, spre oroarea ei şi amuzamentul familiei, că nu mai poate scoate petele. Fetița s-a lăsat păgubașă și a stat cu petele timp de patru zile, după ce a încercat în zadar să le șteargă folosind apă, săpun, gel de duș, ulei de bebeluș, șervețele umede și fixativ.

Mama a povestit întâmplarea

Mama lui Lily, Charlotte Schooley, în vârstă de 34 de ani, a povestit cum fetița a încercat în zadar să se curețe de petele de pe corp pe care ea însăși și le-a făcut. A povestit și cum s-a întâmplat totul. Fetița a împrumutat o carioca roșie, spunând că merge „să își facă temele de casă”. Avea un test de pronunție gramaticală a doua zi, la care ea nu a vrut să meargă.

Până la urmă planul ei a eșuat. Fetița a fost nevoită să meargă la școală, cu tot cu petele roșii de pe ea. Părinții ei au trebuit să le explice profesorilor și elevilor de la școala la care învață Lily ce s-a întâmplat. Ei au spus că fetița nu are de fapt varicelă, ci doar și-a desenat pete roșii pe piele.

Mama fetiței spune că e foarte inteligentă și năzdrăvană, fiind pusă mereu pe șotii. Susține că i-a venit ideea dintr-un video pe Youtube, intitulat „10 moduri să scapi de școală”.  E greu de crezut că sunt doar 10 moduri de a chiuli de la școală. Când e vorba de imaginație, copiii sunt un izvor nesecat de idei trăznite.

Comentarii Facebook
Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline