Breaking News

VIDEO: ”Fetița Mowgli”, are cinci ani, nu vorbește și a fost găsită într-un apartament plin de gunoaie și gândaci

"Fetița Mowgli" a fost găsit abandonată în Rusia, nu știe să vorbească și a trăit în gunoaie până la gât infestate cu gândaci după ce mama a lăsat-o "singură zile întregi"

Fetița Mowgli salvată dintr-un apartament din Moscova Fetița Mowgli salvată dintr-un apartament din Moscova (Sursa foto: ©east2west news)

”Fetița Mowgli” a fost salvată dintr-un apartament din Moscova, polițiștii purtând costume de protecție chimică atunci când au intrat în locuință, scrie Daily Mail în ediția electronică. ”Fetița Mowgli” are vârsta de cinci ani și “nu vorbește nici nu are abilități sociale”. Ea a trăit în gunoaie până la gâtul ei, murdară și înconjurată de gândaci.

Neglijată și pe jumătate dezbrăcată, fetița pe care o cheamă Lyubov (Dragostea) a fost găsită bolnavă și deshidratată. Mama ei, Irina Garashchenko, în vârstă de 47 de ani, a fost “absentă zile întregi” din apartamentul ei din Moscova. Lihnită de foame, ea și-a făcut un culcuș în mijlocul grămezilor de gunoaie care miroseau îngrozitor și erau infestate cu gândaci. Starea apartamentului era atât de jalnică încât poliția a folosit costume de protecție chimică când a intrat în el.

Filmul intrării în apartament

Fata a fost numită de către mass-media rusă drept “Fetița Mowgli”. Nu este clar dacă era înconjurată de câini sau de pisici când a fost găsită. Avea un colier încarnat în piele  și nu știa să vorbească. Scotea  doar sunete guturale, semn că nu a socializat niciodată. I s-a oferit apă și “a băut doi litri”. Anchetatorii cred că are “semne pronunțate de anorexie”, informează presa rusă.

Un vecin care a intrat în apartament după ce a chemat poliția din cauză că fata plângea disperată, a spus: “Aproape am leșinat din cauza mirosului și a stării apartamentului”. Gunoiul era putrezit și mirosea îngrozitor. Fetița stătea pe pervazul din bucătărie cu o pălărie în cap și un tricou, fără lenjerie. Plângea în hohote și urla. Îi era foame și era înconjurată de gândaci.

Vecinii au spus că acum cinci ani mama a venit acasă cu un copil. Ulterior a spus că a trimis copilul să trăiască cu bunica. Soțul ei a fost expulzat în Ucraina. După ce poliția a salvat copilul, mama s-a întors. Vecinii au împiedicat-o să mai fugă și au chemat poliția. A fost reținută sub acuzația de “tentativă de omor”. Vecinii au spus că femeia era “îmbrăcată bine” și pretindea că are o slujbă bună. Ancheta este în curs de desfășurare.

Comentarii Facebook

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline