Breaking News

Prima lecție CRUNTĂ DE VIAȚĂ: Și-a ucis din greșeală și prea multă afecțiune peștișorul auriu preferat

Un băiețel din Statele Unite a învățat o lecție importantă după ce și-a ucis, din greșeală și prea multă afecțiune, peștișorul auriu preferat

Și-a ucis din greșeală peștișorul auriu preferat Și-a ucis din greșeală peștișorul auriu preferat - Colaj foto: sursa Daily Mail

Everett Hamlin, în vârstă de patru ani, și-a luat peștișorul auriu (pe care l-a botezat Nemo, ca și pe simpaticul peștișor din filmul animat cu același nume, produs de Disney) să doarmă alături de el în pat, scrie Daily Mail pe pagina sa de web. Băiețelul nu știa că peștii nu pot trăi prea mult dacă sunt scoși din apă. Cea care l-a găsit cu peștișorul în brațe și i-a explicat de ce a murit peștișorul auriu preferat, a fost mama băiatului, Tori.

Cum a reacționat băiețelul

Băiețelul a adormit cu peștișorul său preferat

Băiețelul a adormit cu peștișorul său preferat

Băiețelul a fost vizibil întristat când s-a trezit și mama lui i-a spus că peștișorul său a murit. Acesta a declarat că nu a vrut să-i facă rău, ci doar să-l mângâie, așa cum ar face cu un câine sau o pisică. Băiețelul habar nu avea că acest lucru avea să-i fie fatal peștișorului. Ulterior s-a simțit foarte rău pentru ce a făcut, însă s-a mai înveselit dimineața. Părinții i-au explicat că peștii din acvariu nu trebuie atinși niciodată sau scoși din apă. Dacă face acest lucru peștișorii nu vor muri. A fost prima lecție de viață dură pe care băiețelul a învățat-o la doar patru ani.

Everett iubea mult peștișorul auriu. Numele de Nemo i-a fost probabil dat și pentru culoarea sa aurie mai închisă, care era spre portocaliu, semn că peștișorul a trăit mult. Părinții băiețelului au cumpărat un acvariu când acesta avea doar câteva luni. Everett era adesea fascinat de luminițele și de micile vietăți care înotau în apă.

Femeia a postat tragi-comica poveste pe rețelele de socializare, unde a strâns peste 65.000 de comentarii. A  stârnit simpatia multor oameni, unii chiar oferindu-se să-i cumpere alt peștișor băiețelului îndurerat. Părinții săi le-au luat-o însă cu mult înainte posibililor binefăcători. Ei i-au oferit fiului lor un card cadou cu care să-și cumpere un alt peștișor. Acum ei speră că micuțul și-a învățat lecția și va avea mai multă grijă de noul peștișor.

Comentarii Facebook

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline