Breaking News

Luke Perry este în comă indusă după ce a suferit un accident vascular cerebral masiv

Îndrăgitul artist din celebrul serial Beverly Hills 90210, care a interpretat personajul Dylan McKay, este internat în spital la terapie intensivă

Luke Perry a suferit un accident vascular cerebral masiv Luke Perry a suferit un accident vascular cerebral masiv

Luke Perry, este în comă indusă după ce a suferit un ”grav” accident vascular cerebral (AVC) fiind internat la spital într-un salon de terapie intensivă.

Paramedicii au răspuns miercuri, la ora 9.40, la un apel venit de la domiciliul artistului în vârstă de 52 de ani. Ei au ajuns la vila de 52 de milioane de dolari din Sherman Oaks și i-au acordat primul ajutor. Actorul suferise un ”grav” accident vascular cerebral. Impresarul său a declarat pentru DailyMail.com: “Dl. Perry este în prezent sub observație la spital, “dar nu a dat alte detalii despre starea artistului.

TMZ informează că este acum sedat. Site-ul web a informat pe scurt că actorul a fost pus într-o comă indusă medical, dar nu a existat nici o actualizare oficială a stării sale. Perry a devenit vedetă după ce a apărut în celebrul serial Beverly Hills, 90210.

Mesaje emoționante de la foștii colegi de platou

Pe măsură ce vestea s-a răspândit joi, foștii săi colegi de platou au dorit să-i aducă un omagiu. Shannen Doherty, care a jucat-o pe prietena lui pe ecran, a distribuit o fotografie împreuna cu el din anii 1990. Ian Ziering, a postat un mesaj în care a spus: “Nici un cuvânt nu poate exprima ceea ce inima mea simte după șocanta știre de astăzi. Să spunem cu toții o rugăciune pentru recuperarea sa rapidă”.

Kristy Swanson, care a jucat alături de Perry în ”Buffy the Vampire Slayer”, a scris: “Am auzit vestea înfricoșătoare despre dragul și vechiul meu prieten, Luke Perry, care a suferit un atac cerebral grav. Dragă Luke, mă rog foarte mult pentru tine acum, te iubesc foarte mult. Prin harul lui Dumnezeu vei trece prin asta. Rugați-vă pentru Luke”.

Miercuri, în ziua accidentului său, Fox a anunțat reluarea serialului clasic din anii ’90 cu câțiva din actorii de atunci. Nu nu se știe dacă Perry a fost luat în discuții să apară în el. Cel mai recent, a apărut pe ecrane ca Fred Andrews în serialul Riverdale. A jucat, de asemenea, în filmul din 1992, „Buffy the Vampire Slayer„ și în filmul ”8 secunde” din 1994. Perry s-a impus ca personajul Dylan McKay, în serialul Beverly Hills 90210 din anii ’90. A apărut în zeci de spectacole și filme. Este unul dintre cei mai prolifici actori de televiziune de la Hollywood. Are doi copii cu fosta soție Rachel Sharp. Cei doi au fost căsătoriți între anii 1993 și 2003.

Comentarii Facebook

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline