Breaking News

L-a CIOPÂRȚIT pe bărbatul care îi VIOLA soția dar a fost ulterior arestat pentru omor

Soțul l-a ucis pe violator după ce l-a surprins că o atacase sexual pe soția sa însărcinată în cinci luni, la domiciliul lor din Africa de Sud

L-a ciopârțit cu o macetă pe bărbatul care îi viola soția însărcinată L-a ciopârțit cu o macetă pe bărbatul care îi viola soția însărcinată - Colaj foto: sursa Daily Mail

Un violator a fost ciopârțit de soțul care l-a surprins că îi viola soția însărcinată în cinci luni, scrie Daily Mail în ediția electronică. Bărbatul a folosit chiar maceta cu care agresorul își amenințase victima. Totul s-a petrecut la domiciliul familiei din Africa de Sud.

Atacul s-a produs după ce violatorul a intrat într-o casă din Tongaat, la nord de Durban, puțin înainte de ora 11 dimineața. Bărbatul era înarmat cu o macetă lungă, denumită panga, cu care a amenințat-o pe femeia gravidă în cinci luni. Apoi a încercat să o violeze în timp ce aceasta urla înnebunită de spaimă.

Dar țipetele femeii au fost auzite de soțul ei, care i-a sărit în ajutor. Acesta a venit în dormitor și a văzut maceta agresorului pe podea. A luat-o și a început să-l lovească cu putere provocându-i răni mortale. Loviturile au fost date în zona capului și a brațelor, scrie publicația Times Live. Atacatorul a sângerat până la moarte, mai precizează aceeași publicație.

Un echipaj de urgență a sosit la fața locului

Personalul de la ”Reaction Unit SA”, o organizație privată care răspunde la cazuri de urgență, a fost chemată la locul agresiunii în jurul orei 11:00. Acolo au găsit corpul atacatorului dar și maceta cu care fusese ciopârțit. Purtătorul de cuvânt al companiei, Prem Balram, a declarat: “La sosire, suspectul a fost găsit în fața casei, sângerând excesiv de la leziuni provocate la nivelul capului și brațelor sale”.

Ulterior, poliția a fost chemată și l-a arestat pe soțul care-și salvase soția. Opinia publică a fost indignată, deoarece era o situație clară de auto-apărare. Atacatorul pătrunsese pe o proprietate privată și mai mult, încercase să-i violeze soția.

Comentarii de dezaprobare au apărut imediat:
”I-au arestat soțul? Este un erou!”
”Foarte bine! Așa trebuie procedat cu toți violatorii”
”În locul lui aș fi făcut la fel!”
”Ce altceva să faci când cineva îți invadează casa și îți violează soția?”

Ancheta poliției este în curs de desfășurare. Într-un caz similar, în care o mamă l-a înjunghiat și ucis pe unul dintre violatorii fiicei sale, aceasta a fost eliberată la presiunea opiniei publice.

Comentarii Facebook

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline