Breaking News

KYLIE JENNER este cea mai tânără miliardară din lume depășind astfel recordul fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg

Publicație FORBES a anunțat oficial că la doar 21 de ani, Kylie Jenner este cea mai tânără miliardară din lume, detronându-l pe Mark Zuckerberg

Kylie Jenner cea mai tânără miliardară a lumii Kylie Jenner cea mai tânără miliardară a lumii - Foto: Facebook & Instagram

Daily Mail informează că cea mai tânără miliardară din lume a ajuns în mod oficial, Kylie Jenner, la vârsta de doar 21 de ani. Ea a depășit astfel recordul lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook. Acesta a fost declarat cel mai tânăr miliardar din lume la vârsta de 23 de ani. Această știre a fost publicată de către cea mai celebră revistă financiară din lume, FORBES. Publicația a lansat lista sa anuală cu cei mai bogați miliardari ai lumii.

La 21 de ani, aceasta este și cea mai tânără miliardară care a ajuns la această avere prin forțe proprii. În același timp este și cea mai tânără din lista de anul acesta cu TINERI MILIARDARI publicată de către Forbes. Jenner a acumulat o avere personală netă de 1 miliard de dolari datorită liniei ei de produse cosmetice, Kylie Cosmetics.

Cine este Kylie Jenner

Kylie Jenner este cea mai tânără membră a celebrei familii Kardashian. Ea este totodată și prima din familie care a atins pragul de 1 miliard de dolari.

Jennner a declarat că succesul ei i s-a datorat și rețelelor de socializare. Acestea au făcut din ea un nume cunoscut, cu mult înainte de a-şi lansa produsele care i-au adus colosala avere. Vestea a fost foarte bine primită în familia ei. Atât mama ei, cât mai ales două dintre surorile sale au fost foarte încântate. Kendall Jenner, sora cea mai apropiată ca vârstă, și-a arătat susținerea pe Twitter și Instagram. Faimoasa sa soră mai mare, Kim Kardashian, a postat un tweet în care arăta cât de mândră este de Kylie.

Deși provine dintr-o familie bogată, Kylie nu s-a așteptat niciodată că afacerea sa va avea un un succes atât de răsunător. Ea păstrează o mare parte din profituri deoarece are cheltuieli mici. Se folosește de producție outsource și are doar 7 angajați care lucrează full-time.

Kylie, Evan Spiegel (28 de ani, fondatorul Snapchat) și John Collison (28 de ani, patronul platformei de plăți online Stripe) sunt singurii miliardari tineri care au fost incluși în lista Forbes de anul acesta.

Comentarii Facebook

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline