Breaking News

Daniel Neagu, românul care a distrus cinci bungalouri noi în Londra, provocând daune de 850.000 de lire sterline a fost condamnat

Bărbatul a primit patru ani de închisoare după ce în doar jumătate de oră a distrus cinci bungalouri noi în valoare de 4 milioane de lire sterline

Românul care a distrus cinci bungalouri Românul care a distrus cinci bungalouri - Foto: Daily Mail

Daniel Neagu, un constructor în vârstă de 30 de ani stabilit la Londra, a fost arestat după ce a distrus cinci bungalouri în valoare de 4 milioane de lire sterline, informează MailOnline.

Momentul de furie al bărbatului care demolează parțial cele cinci construcții, a fost surprins de o cameră Go-Pro. Daniel Neagu, a distrus casele de odihnă ale firmei ”McCarthy and Stone” din localitatea Buntingford, Hertfordshire.

Neagu s-a filmat în timp ce punea clădirile la pământ. La un moment dat în clip, chiar a ieșit din excavator pentru a evalua pagubele cauzate și și-a admonestat angajatorii. Apoi a intrat înăuntru pentru a-și alege următoarea țintă. Într-o jumătate de oră, a provocat pagube de peste trei sferturi de milion de lire sterline.

Daniel Neagu a filmat toată scena

Pierderea totală provocată, ținând cont și de costurile de reconstruire, a ajuns la puțin sub 1 milion de lire sterline. O instanță din Marea Britanie l-a condamnat pentru aceste fapte la patru ani de închisoare.

Neagu, lucra în Marea Britanie din anul 2015. El a intrat pe șantier într-o după-amiază de sâmbătă și și-a lansat atacul răzbunător. Bărbatul a afirmat că firma sa, numită “Danny Boy”, trebuia să primească 16.000 de lire sterline de la Fenton. Aceasta este o firmă de construcții sub-contractoare care îi datora respectiva sumă. El mai era nervos și deoarece a fost jignit de unul dintre reprezentanții companiei Fenton. Acesta l-a făcut ”pitic și țigan” pe lângă alte epitete cum ar fi idiot și prost.

Neagu a declarat că a dorit să dea o lecție celor două companii. El a luat un excavator și a început distrugerile la ora 17:30, sâmbătă, 11 august 2017. Când a terminat treaba, a văzut un cuplu din zonă care privea înmărmurit toată scena. El le-a spus calm: “Bună ziua. Dacă doriți, puteți să sunați la poliție. Am făcut-o pentru ca nu mi-am primit banii. Am lucrat pentru McCarthy și Fenton, care nu m-au plătit”.

Paradoxal, britanicii au ținut partea românului și au empatizat cu el. Iată câteva comentarii mai semnificative:

”Bietul om. Îi înțeleg frustrarea. Foarte mulți contractori încearcă să-și reducă din costuri, neplătindu-și lucrătorii”. Un altul a fost scurt și concis: ”Bine a făcut!”

Unul dintre comentarii a fost plin de umor: ”Nu-i nimic. O să primească un job în demolări când o să fie eliberat”.

 

Comentarii Facebook

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline