Breaking News

Bărbat ARESTAT după ce a VIOLAT o fetiță de trei ani pe care a infectat-o și cu două boli cu transmitere sexuală

Bărbatul de 26 de ani din Texas a fost arestat după ce a recunoscut că a violat-o pe fetița de trei ani, infectând-o cu clamidia și gonoreea

Drevon Perkins a fost încarcerat la închisoarea din Bexare County Drevon Perkins a fost încarcerat la închisoarea din Bexare County - Sursa foto: Daily Mail
Distribuie:

Un bărbat de 26 de ani din Texas a fost arestat după ce a recunoscut că a violat o fetiță de trei ani, pe care a infectat-o și cu două boli cu transmitere sexuală, scrie Daily Mail pe pagina sa de web. Bărbatul a apărut în fața unui tribunal din Texas după ce și-a recunoscut faptele.

Potrivit dosarelor instanței, mama victimei a observat o scurgere suspectă în scutecele fetiței. Părinții îngrijorați au dus-o pe aceasta la spital. Acolo medicii și-au dat seama că fetița de trei ani a fost violată. Testele au arătat că fusese infectată și cu două boli cu transmitere sexuală. Ei au anunțat poliția care a început o investigație.

Principalul suspect a fost Drevon Alexander Perkins din Huston în vârstă de 26 de ani. Procurorii spun că acesta a violat-o pe fetiță și a infectat-o cu două boli cu transmitere sexuală: clamidia și gonoreea. Totul s-a petrecut în timp ce mama victimei era la lucru, în luna ianuarie a acestui an.

Testul poligraf l-a dat de gol

În timpul unui test poligraf, Perkins a recunoscut că a violat-o pe fată în timp ce era sub influența drogurilor. El a spus că a făcut oribila faptă în timp ce mama sa era la lucru. Analizele medicale au confirmat, de asemenea, că Perkins suferea de aceleași boli cu transmitere sexuală pe care fetița le-a contractat.

Perkins se confruntă cu o acuzație de agresiune sexuală superioară asupra unui copil. El a fost încarcerat în închisoarea de maximă securitate din Bexar County. Poate fi eliberat dacă se depune pentru el o cauțiune de 100.000 de dolari.

Dacă nu va fi eliberat pe cauțiune bărbatul riscă să aibă soarta unui alt pedofil notoriu care a fost ucis în închisoare. Anthony Palma, a fost ucis de colegul său de celulă după ce a fost condamnat pentru răpirea, agresarea sexuală și uciderea unei fetițe. Colegul său de celulă a luat dreptatea în propriile mâini, dar a distrus speranțele familiei de a găsi rămășițele copilului. Vezi articolul:

PEDOFILUL bătut și strangulat mortal de colegul de celulă a dus cu el secretul în mormânt

Bărbatul urmează să fie judecat și condamnat pentru faptele sale.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*